Sådan er Telia og Telenor dækningen nu på Nordfyn

Se før og efter billederne af den store opgradering på Telia og Telenors 3G netværk på Nordfyn.

Telia og Telenors nye samlede 3G netværk er i denne uge kommet til Nordfyn, hvor indbyggerne kan glæde sig over et stærkt forbedret 3G netværk.

Telenor har f.eks. øget antallet af 3G-mobilmaster fra 77 til 137 - eller sagt på en anden måde, så er antallet af 3G--mobilmaster steget med 77 procent.

I Vissenbjerg-området har Telenor forøget antallet af 3G-master fra 28 til 50, i Bogense fra 19 til 39 og i Odense N-området fra 30 til 48. Samtidig er der nyetableret 3G-dækning i en række områder, hvilket kan ses på denne oversigt.

TT-netværk Nordfyn 3G

TT-netværk Nordfyn 3G. Oversigt over ændringer.

Bedre mobildækning på Nordfyn fra Telenor og Telia

Få overblikket før og efter

For at få det store overblik over de mange forbedringer, så har Telenors netværksfolk været så venlige at lave et par før og efter billeder, der tydeligt viser forskellen.

De følgende dækningskort er dog lidt anderledes end teleselskabernes normale dækningskort. Vore læsere bør være opmærksomme på, at modsat teleselskabernes normale dækningskort, der viser den forventede hastighed, så viser disse billeder signalstyrke.

Dækningskortene siger således intet om hastighed, men viser derimod forventet signalstyrke. Billederne viser endvidere udelukkende 3G-dækning, og eventuel 2G eller 4G signaler er således ikke afbilledet.

Den blå farve betyder 3G indendørsdækning, den røde farve betyder 3G dækning i biler og den grønne farve betyder 3G udendørsdækning.

3 er overraskende gode

Ikke så ringe endda, viser en ny netværksrapport.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Prisen stiger på mobilabonnementerne

Inflationen og de stigende energipriser får nu betydning for prisen på mobilabonnenterne. Prisen sættes nu op hos Telia. Måske flere følger trop?

(mere…)
Teleselskab lancerer sikkerhedsfilter

Telenor går nu ind i kampen mod internetsvindel og tilbyder privatkunderne et filter mod phishing og smishing.

(mere…)
3 har verdens højeste upload 

Ny analyse fra netværksanalyseselskabet Opensignal viser, at danske 3 har verdens højeste uploadhastighed.

(mere…)
Telia: Voksende omsætning – men mister mobilkunder

Den danske afdeling af Telia har i det seneste år mistet 16.000 mobilkunder, det viser det seneste årsregnskab.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram