Rovio klar med Angry Birds Go!

0

De sure fugle er tilbage, men denne gang medvirker de i et racerbilspil, hvor det gælder om at komme først ned ad bakker i sæbekassebiler.

Angry Birds Go! (Foto: Rovio)
Angry Birds Go! (Foto: Rovio)

Der er ingen tvivl om, at Rovio har lavet et af de mest populære mobilspil nogensinde, der er udviklet til smartphones, med deres Angry Birds-serie. Og nu er de atter klar – både Rovio og Angry Birds.

Angry Birds skal ikke længere skydes afsted mod forskellige konstruktioner, der har til formål at ramme grisene. Nu skal de i stedet komme først ned ad bakken i sæbekassebiler i det nye racerbilspil, Angry Birds Go!

Ligesom det kendes fra Angry Birds Star Wars II, så er der også i Angry Birds Go! tænkt i telepods, som gør man kan købe en fysisk bilfigur, der kan aktiveres i spillet. Det skriver Ekstra Bladet.

Angry Birds Go! er gratis at downloade i en version med reklamer og så er der rig mulighed for, at købe forskellige typer in-app køb.

Du kan downloade Angry Birds Go! gratis til både Android, iOS og Windows Phone.

Mere til historien

Angry Birds spillene er samlet set et af de mest downloadede spil. Bloomberg opgjorde i september måned antallet af downloads til at være tæt på to milliarder.

Angry Birds Go! kan desuden downloades til kompatible enheder med BlackBerry 10.

Rovio har efter Angry Birds-successen også forsøgt sig med spillene Angry Gran, som dog aldrig har opnået nogen større succes.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer