PlayStation 4 er landet i Danmark

Sony lancerede den nye spillekonsol PlayStation 4 på det danske marked fredag den 29. november, og efterspørgslen var enorm.

Kø til PlayStation 4

Kø til PlayStation 4

PlayStation 4 blev lanceret på det danske marked i fredags, den 29. november 2013, og efterspørgslen på Sonys nye ”guldfugl” har været enorm.

Natten mellem den 28. og 29. november stod mange danske fans i kø for, at være de første til at tage PlayStation 4 med hjem.

-”Vi har oplevet en enorm efterspørgsel på PlayStation 4, ikke bare i Danmark men i hele verden. Mange kunder har valgt at forudbestille deres konsol hos forhandlerne for flere måneder siden, og med den store efterspørgsel tegner det også til, at der bliver rift om konsollerne ude i de butikker, hvor PlayStation 4 sættes til salg i dag,” siger Mette Bergholt Buhl, marketingchef i PlayStation Danmark.

Det er ikke kun i Danmark, at efterspørgslen har været enorm. Ved lanceringen i USA og Canada den 15. november blev der på kun et døgn solgt 1 million konsoller.

Mere til historien

PlayStation 4 er ti gange kraftigere end forgængeren, PlayStation 3, som kom på markedet for syv år siden i dens første udgave.

Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Sony Xperia 5 V – 16 GB RAM?

RYGTE: Sony er måske på vej med en ny telefon. Xperia 5 V angiveligt 16 GB RAM.

(mere…)
Nyt VR-headset fra PlayStation er i butikkerne

Det nye VR-headset til PlayStation 5 er klar på hylderne i de danske butikker.

(mere…)
Sony er klar med prisvenlige hovedtelefoner

Sony har i dag præsenteret to nye hovedtelefoner. Både til over-ear og on-ear. Prisen er ret rimelig.

(mere…)
Sony klar med en ny Walkman

Sony har udvidet serien af en musikafspillere med lyd i high end-kvalitet. Her er NW-A306.

(mere…)
Vi anmelder Hogwarts Legacy

TIDLIG TEST: Vi har spillet Hogwarts Legacy til PlayStation 5. Harry Potter-fans har ventet LÆNGE på det nye spil, men er det ventetiden værd?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram