PlayStation 4 er landet i Danmark

0

Sony lancerede den nye spillekonsol PlayStation 4 på det danske marked fredag den 29. november, og efterspørgslen var enorm.

Kø til PlayStation 4
Kø til PlayStation 4

PlayStation 4 blev lanceret på det danske marked i fredags, den 29. november 2013, og efterspørgslen på Sonys nye ”guldfugl” har været enorm.

Natten mellem den 28. og 29. november stod mange danske fans i kø for, at være de første til at tage PlayStation 4 med hjem.

-”Vi har oplevet en enorm efterspørgsel på PlayStation 4, ikke bare i Danmark men i hele verden. Mange kunder har valgt at forudbestille deres konsol hos forhandlerne for flere måneder siden, og med den store efterspørgsel tegner det også til, at der bliver rift om konsollerne ude i de butikker, hvor PlayStation 4 sættes til salg i dag,” siger Mette Bergholt Buhl, marketingchef i PlayStation Danmark.

Det er ikke kun i Danmark, at efterspørgslen har været enorm. Ved lanceringen i USA og Canada den 15. november blev der på kun et døgn solgt 1 million konsoller.

Mere til historien

PlayStation 4 er ti gange kraftigere end forgængeren, PlayStation 3, som kom på markedet for syv år siden i dens første udgave.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer