Pinell Go – transportabel DAB-radio med 24 timers batteri

I Norge er DAB-radioen Pinell Go en kæmpe succes og nu er den på vej til Danmark i starten af det nye år.

Pinell Go

Pinell Go

Den norske DAB-radio Pinell Go giver dig mulighed for, at have god lyd på farten. Pinell Go er nemlig nem at have med på tur, og har en batteri-tid på mere end 24 timer – hvis den er fuldt opladet.

Pinell Go er den bedst sælgende DAB-radio i Norge og har været testvinder i både hjemlandet, Sverige og England.

Selvom højtaleren ikke fylder meget, så giver den en både kraftig og dyb lyd. Pinell Go er en minimalistisk højtaler i en solid kvalitet og nordisk design.

Højtaleren understøtter både FM, DAB og DAB+ signaler, samt giver mulighed for at du kan tilslutte din smartphone via en medfølgende ledning.

Pinell Go kommer i handlen på det danske marked fra den 14. januar 2014 og får en vejledende udsalgspris på 1.799 kroner. Ønsker du, at forudbestille et eksemplar kan dette ske på www.jamicro.dk.

Alt du skal vide om DAB+ radio vs FM

BAGGRUND: Læs om forskellene på FM-signalet og det digitale DAB+ signal. Her får du en grundig gennemgang af radioteknologien DAB+ med fordele og ulemper.

(mere…)
DR udvider DAB+ dækningen markant

DR udvider sit DAB+ sendenetværk til radio, så endnu flere danskere kan modtage digital DRs radiokanaler mere problemfrit.

(mere…)
DAB+ er håbløst! Streaming radio er håbløst!

DEBAT: DAB+ er fremtidens radio! Nej! Streaming er fremtiden... Fronterne er trukket op. På MereMobil.dk er vi dybt uenige. Deltag i debatten her.

(mere…)
Derfor er DAB-radio i bilen et ’no go’

WEB-TV: Udfald og dårlig lydkvalitet er min oplevelse af DAB-radio i bilen efter en længere testperiode.

(mere…)
Lukning af FM-radio er udskudt

FM-radio i Danmark slutter ikke i 2019. Erkendelsen er, at DAB måske alligevel ikke er fremtidens digitale radio.

(mere…)
DAB-radioen er overhalet af smartphones

Smartphones har overhalet DAB-radioen, lyder det fra Gramex. DAB-systemet er næsten forældet, før det rigtigt er udbredt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram