Mofibo vil indtage udlandet

0

Manden bag e-bogstjenesten Mofibo satser nu hundrede procent på bogtjenesten, der for alvor skal prøve kræfter med eksportering til udlandet.

Mofibo
Mofibo

Den 27 årige iværksætter Morten Strunge satser fra årsskiftet af på, at gøre e-bogstjenesten Mofibo til en international succes. Med Mofibo betaler man et månedligt beløb på 99 kroner og så kan man frit læse de e-bøger, som der er på Mofibo.

Mofibo startede i sommer på det danske marked og nu er det tid til at udvide. Inden for det næste halve år forventer Mofibo, at starte op i et-to lande mere. Det skriver Business.dk.

– ”Vi har primært kig på Europa, Sverige, Norge, Finland og Tyskland, men det afhænger af forlagene og udbredelsen af tavle-PCer – men der er masser af muligheder,” fortæller Morten Strunge til Business.dk.

Alenen i november måned fik Mofibo 5.500 nye betalende kunder i Danmark. Det er typisk folk over 40 år, som bliver Mofibo-kunder og cirka 60 procent af brugerne er kvinder.

– ”Jeg er ret godt tilfreds, for e-bogsprodukter har ikke rigtigt været på markedet før. Vi sidder nu på 35-40 procent af det danske e-bogsmarked. Folk har jo udstyret, de skal bare i gang. Og vi har da haft udfordringer, men har nu løst det hele. Som lille virksomhed kan vi rykke hurtigere, vi har et bredt udvalg, og bogen er ikke udlånt. 35 procent af brugerne læser også på deres smartphone, så de skifter altså i løbet af dagen. Vores opgave er at sikre, at det at læse en bog ikke behøver at foregå i sofaen eller lænestolen, men også for eksempel kan ske, mens man venter på toget,” siger Morten Strunge.

Du kan lytte til vores podcast Har bøger en fremtid i den digitale verden?, hvor Morten Strunge medvirker og fortæller omkring Mofibo.

Mere til historien

Morten Strunge er manden, der solgte Onfone til TDC i 2011. TDC købte Onfone for 300 millioner kroner, og siden købet har Morten Strunge fungeret som direktør for selskabet. Dette er dog slut fra årsskiftet, hvor hans nye store satsning Mofibo skal have al opmærksomheden. Afgangen fra TDC af passer med, at Onfone-navnet også nedlægges og bliver en del af TDC-koncernen. Morten Strunge har dog været i TDC længere tid end deres aftale lød fra starten af.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer