Nokia dropper planerne om Android-mobil

1

Rygterne om en Android-telefon fra Nokia florerede på nettet i sidste uge, men nu forlyder det at disse rygter atter er droppet.

Nokia Android rygte
Rygter om en Nokia telefon med Android kommer fra @evleaks.

Ifølge ubekræftede kilder, så vil Nokia skrotte deres planer om en Android-mobil. Vi skrev i sidste uge, at der atter var rygter om en Android-telefon fra Nokia.

Nokias planer var, ifølge rygterne, at lancere en tilpasset Android-telefon til udviklingslandene. Kodenavnet på telefonen var ”Normandy”, hvilket måske skulle symbolisere ”Nokias generobring” – med reference til landgangen i Normandiet, der var den første del af generobringen af Europa under 2. verdenskrig. En Android-telefon fra Nokia kunne være en generobring af tabte markeder.

Men skal man tro de seneste rygter, så er disse planer droppet og Nokia vil i stedet satse på trådløs ladning og smartteknologi a la Google Glass, augmented reality og fleksible skærme – og de såkaldte wearable gadgets. Det skriver GSMArena.com.

Nokia fortalte i sidste uge til MereMobil.dk, at de ikke kunne kommentere på markedsrygter. Og der er heller ikke nogen nye meldinger fra Nokia. Det er derfor heller ikke til at vide, om der har været noget om snakken, eller det blot er rygter det hele.

MereMobil.dk holder dig opdateret, hvis der kommer nye informationer i sagen.

Mere til historien

Det er dog umiddelbart ikke salget til Microsoft, som har sat en stopper for Nokias Android-telefon – i hvert fald ikke direkte. Asha-platformen er nemlig ikke fulgt med til Microsoft, men ligger fortsat hos Nokia selv. Men aftalen med Microsoft gør, at Nokia ikke får lov at lancere telefoner under eget navn de første to år efter salget til Microsoft.

Det skulle også være derfor, at selskabet fokusere på andre smartteknologier – om Nokia atter vil lancere telefoner under ”Nokia-navnet” igen er uvist.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer