Nexus 8 tablet på vej fra LG?

1

Ifølge Twitter-brugeren @evleaks, så er en ny Nexus-enhed på vej på markedet – formentlig Nexus 8, der bliver til i samarbejde med LG.

Nexus Logo
Nexus Logo

Google og LG er måske netop nu i gang med, at udvide deres samarbejde med endnu en enhed. Skal man tro de nyeste rygter, som har floreret på internettet weekenden over, så er en præsentation af Nexus 8 noget vi skal forvente inden længe. Det skriver Androidguys.com.

Specifikationerne skulle være identiske med LG G Pad 8.3, hvilket blandt andet inkluderer en opløsning på 1920 x 1200 pixels, 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse og et batteri på 4.600 mAh.

Opdatering: Sony og LG klar med Google Editions

Det der for alvor har gjort, at rygterne betragtes som rimelig pålidelige er, at Twitter-brugeren @evleaks har været indblandet og tweetet ”The LG V510 tablet is indeed a Nexus device.”

LG G Pad 8.3 har modelnummeret V500, hvilket også er medvirkende til rygtebørsen forventer, at der så er tale om en identisk enhed specifikationsmæssigt.

Den nye enhed fra Google og LG vil formentlig blive kaldt Nexus 8.

Hverken Google eller LG har af- eller bekræftet disse rygter og spekulationer, om en måske kommende Nexus-enhed.

@evleaks tweeter om kommende Nexus-tablet fra LG
@evleaks tweeter om kommende Nexus-tablet fra LG

Mere til historien

Twitter-brugeren @evleaks er efterhånden blevet verdenskendt for, at lække billeder og specifikationer på diverse telefoner fra de forskellige producenter. Frem til sommeren 2013 var @evleaks ukendt for offentligheden, men den 27. juni 2013 afslørede han sin identitet i et tweet. Bag navnet gemmer sig den 35 årige Evan Nelson Blass, som tidligere har været tilknyttet tech-siderne Pocketnow.com og 9to5Google. Dette har Evan Nelson Blass fortalt i et interview til Androidpolice.com.

Nogle af de telefoner han har lækket billeder eller specifikationer af er; Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 720, Nokia Lumia 920, HTC One, HTC One Mini og flere Motorola-modeller.

Samlet set har han afsløret detaljer eller billeder af mere end 200 enheder siden starten af 2011.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer