LG G2 Mini er måske på vej

2

Rygte: Trenden netop nu er, at producere mini-versioner af ens populære topmodeller. Nyeste rygter tyder på, at LG er på vej med LG G2 Mini.

LG G2
LG G2

Samsung startede for alvor en trend med mini-udgaver af topmodeller, da de sidste efterår sendte en “skrumpet” version af topmodellen Galaxy S III på markedet.

Galaxy S III, som var navnet på telefonen, blev en stor succes, og siden er også dette års model Galaxy S4, kommet i en mini-udgave.

Det har fået konkurrenterne til, at følge denne nye trend. I år kom HTC med på moden med HTC One Mini.

Nu går spekulationerne og rygterne på nettet omkring mini-versioner af Sony Xperia Z1, og nu senest LG G2 Mini.

Skal man tro den græske blog Techblog, så skulle produktionen af LG G2 Mini allerede være i gang. Og der skulle være tale om en fuldkommen identisk enhed på de tekniske specifikationer. G2 Mini har blot fået fået en mindre skærm.

Mindre skærm

LG G2 Mini forventes at komme med en 4,7 tommer skærm. Det skriver Androidguys.com.

Det skal dog lige understreges, at der blot er tale om rygter og spekulationer. Kilderne mener, at LG G2 Mini måske offentliggøres ved CES 2014 eller Mobile World Congress 2014.

LG har endnu ikke meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Sony Ericsson havde tidligere stor succes med mini-telefonerne Sony Ericsson Xperia X10 Mini og X10 Mini Pro samt efterfølgerne Xperia Mini og Xperia Mini Pro. Disse var dog ikke formindskede versioner af deres daværende topmodel.

Går man helt tilbage til de gamle dage, før smartphonen for alvor gjorde sit indtog, var mobiltelefonerne også ganske små.

Men i takt med smartphonens udvikling, kan skærmene ikke blive store nok, hvilket også har resulteret i den helt nye produktkategori phablets.

Kommentar: Phablets, ja tak!

Læs også vores test af de tre bedste phablets netop nu.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer