LG G2 Mini er måske på vej

Rygte: Trenden netop nu er, at producere mini-versioner af ens populære topmodeller. Nyeste rygter tyder på, at LG er på vej med LG G2 Mini.

LG G2

LG G2

Samsung startede for alvor en trend med mini-udgaver af topmodeller, da de sidste efterår sendte en "skrumpet" version af topmodellen Galaxy S III på markedet.

Galaxy S III, som var navnet på telefonen, blev en stor succes, og siden er også dette års model Galaxy S4, kommet i en mini-udgave.

Det har fået konkurrenterne til, at følge denne nye trend. I år kom HTC med på moden med HTC One Mini.

Nu går spekulationerne og rygterne på nettet omkring mini-versioner af Sony Xperia Z1, og nu senest LG G2 Mini.

Skal man tro den græske blog Techblog, så skulle produktionen af LG G2 Mini allerede være i gang. Og der skulle være tale om en fuldkommen identisk enhed på de tekniske specifikationer. G2 Mini har blot fået fået en mindre skærm.

Mindre skærm

LG G2 Mini forventes at komme med en 4,7 tommer skærm. Det skriver Androidguys.com.

Det skal dog lige understreges, at der blot er tale om rygter og spekulationer. Kilderne mener, at LG G2 Mini måske offentliggøres ved CES 2014 eller Mobile World Congress 2014.

LG har endnu ikke meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Sony Ericsson havde tidligere stor succes med mini-telefonerne Sony Ericsson Xperia X10 Mini og X10 Mini Pro samt efterfølgerne Xperia Mini og Xperia Mini Pro. Disse var dog ikke formindskede versioner af deres daværende topmodel.

Går man helt tilbage til de gamle dage, før smartphonen for alvor gjorde sit indtog, var mobiltelefonerne også ganske små.

Men i takt med smartphonens udvikling, kan skærmene ikke blive store nok, hvilket også har resulteret i den helt nye produktkategori phablets.

- Kommentar: Phablets, ja tak!

Læs også vores test af de tre bedste phablets netop nu.

OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram