Få låse-skærm med genveje når du har brug for dem

1

TIP: Du kan nu få en smart låseskærm, som giver dig genvej til de applikationer, du behøver – når du behøver dem.

Cover Lock Screen (beta)
Cover Lock Screen (beta)

Android-applikationen Cover Lock Screen (beta) er rigtig smart, da den ikke alene giver dig muligheden for en låseskærm du selv vælger. Den holder også øje med dit forbrug, så den altid viser genveje til de applikationer, du benytter oftest.

Cover Lock Screen (beta) lærer hvornår og hvor du bruger hvilke applikationer, og giver dig adgang til dem når du har brug for dem. Eksempelvis finder den hurtigt ud af, at du bruger Google Maps i bilen.

Den bruger GPS og tidspunktet på dagen for, at komme med disse forslag – ligesom det også kendes fra Google Now. Du finder også ud af, at jo flere dage der går jo mere passer de forslag den kommer med. Og efter nogle dage så går det rigtig fint.

Du kan downloade applikationen Cover Lock Screen (beta) gratis i Google Play Store.

Mere til historien

Den nyeste opdatering til Cover Lock Screen (beta) blev frigivet den 20. december 2013, og er nu version 0.1.5. Du kan downloade applikationen hvis du har Android 4.1 eller nyere på din Android-enhed.

Læs mere om Cover Lock Screen (beta) på hjemmesiden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer