Instagram klar med ny feature – Instagram Direct

1

En ny feature til den Facebook-ejede tjeneste Instagram, gør, at du nu kan sende billeder direkte til specifikke personer.

Instagram Logo
Instagram Logo

Ganske som ventet bød aftenens Instagram event på nye features, da den Facebook-ejede tjeneste præsenterede deres nye tjeneste Instagram Direct. Det skriver de på Instagram Blog.

Instagram Direct giver dig muligheden for, at sende videoer og billeder direkte til venner eller brugere, som du vælger.

Det er en feature, som mange vil byde velkommen, da det kan tilføje noget mere personligt til foto-delings applikationen. Der er måske nogle ting, som man ikke ønsker at dele med alle, men godt vil med særligt udvalgte.

Instagram Direct er en del af opdateringen til Instagram version 5.0, som bliver tilgængelig i nær fremtid – udrulningen begynder i dag, så kun et spørgsmål om tid, inden den er tilgængelig.

Du finder Instagram Direct i øverste højre hjørne af dit home feed. Når du klikker på det, ser du din indbakke hvor du vil modtage billeder og videoer, som folk sender til dig.

Hvis du vil sende et billede eller video til en bestemt person, så klikker du på kamera-knappen, og på delings-skærmen vil du nu se muligheden for at dele med dine ”følgere”, eller sende til specifikke personer.

Instagram version 5.0 vil blive tilgængelig til både Android og iOS enheder. Windows Phone applikationen er fortsat i beta, og det er endnu uvist hvornår Instagram Direct vil blive tilgængelig til Windows Phone brugere.

Mere til historien

Siden slutningen 2010 har Instagram været en populær online foto-delings tjeneste, der samtidig også fungerer som et socialt netværk. Brugerne deler billeder og applikationen gør det muligt, at anvende forskellige digitale filtre til det. Et karakteristisk træk ved Instagram er, at fotos begrænses til en kvadratisk form – som det kendes fra Kodak Instamatic eller Polaroid billeder.

Facebook købte tjenesten i april måned 2012.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer