Instagram klar med ny feature – Instagram Direct

En ny feature til den Facebook-ejede tjeneste Instagram, gør, at du nu kan sende billeder direkte til specifikke personer.

Instagram Logo

Instagram Logo

Ganske som ventet bød aftenens Instagram event på nye features, da den Facebook-ejede tjeneste præsenterede deres nye tjeneste Instagram Direct. Det skriver de på Instagram Blog.

Instagram Direct giver dig muligheden for, at sende videoer og billeder direkte til venner eller brugere, som du vælger.

Det er en feature, som mange vil byde velkommen, da det kan tilføje noget mere personligt til foto-delings applikationen. Der er måske nogle ting, som man ikke ønsker at dele med alle, men godt vil med særligt udvalgte.

Instagram Direct er en del af opdateringen til Instagram version 5.0, som bliver tilgængelig i nær fremtid – udrulningen begynder i dag, så kun et spørgsmål om tid, inden den er tilgængelig.

Du finder Instagram Direct i øverste højre hjørne af dit home feed. Når du klikker på det, ser du din indbakke hvor du vil modtage billeder og videoer, som folk sender til dig.

Hvis du vil sende et billede eller video til en bestemt person, så klikker du på kamera-knappen, og på delings-skærmen vil du nu se muligheden for at dele med dine ”følgere”, eller sende til specifikke personer.

Instagram version 5.0 vil blive tilgængelig til både Android og iOS enheder. Windows Phone applikationen er fortsat i beta, og det er endnu uvist hvornår Instagram Direct vil blive tilgængelig til Windows Phone brugere.

Mere til historien

Siden slutningen 2010 har Instagram været en populær online foto-delings tjeneste, der samtidig også fungerer som et socialt netværk. Brugerne deler billeder og applikationen gør det muligt, at anvende forskellige digitale filtre til det. Et karakteristisk træk ved Instagram er, at fotos begrænses til en kvadratisk form – som det kendes fra Kodak Instamatic eller Polaroid billeder.

Facebook købte tjenesten i april måned 2012.

Instagram strammer reglerne

Instagram strammer reglerne for beskeder, men er det godt nok? Nej! Det mener jeg ikke.

(mere…)
Står hackere bag Wrapped for Instagram?

PAS PÅ! En ny app, Wrapped for Instagram, er måske farlig. Brugere har oplevet, at miste kontrollen med deres konto, efter de har brugt appen.

(mere…)
Facebook og Instagram klar med betaling

Der har været mange rygter og spekulationer længe, men nu er den sikker. Fra 1. november 2023 kan du betale for Facebook og Instagram.

(mere…)
Facebook-betaling: Næsten 100 kroner om måneden

En betalingsmodel er på vej til Facebook og Instagram, hvor du kan slippe for reklamer og digital sporing.

(mere…)
Danskerne bruger sociale medier som aldrig før

I starten af 2023 brugte ni ud af ti danskere sociale medier, hvilket var en stigning i forhold til i 2022.

(mere…)
Stor nyhed på vej til Instagram

En længe ventet funktion fra Facebook kommer snart til Instagram.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram