Hvad er Google Now?

Google vil forsøge at hjælpe brugerne i hverdagen, dette gøres med funktionen Google Now, som hele tiden holder dig opdateret.

Google Now på iPad

Google Now på iPad

Google Now er en tjeneste fra Google, der findes på en masse af de Android-smartphones, som er på markedet. Men tjenesten er faktisk ikke ny. Google Now blev introduceret til Google I/O 2012m, og kom med opdateringen til Android 4.1 Jelly Bean.

Har du tit undret dig over, hvad Google Now egentlig er, så er det kort og godt en del af applikationen Google Søg, der er interaktiv på flere områder.

Den holder dig eksempelvis opdateret. Har du et møde i kalenderen, får du besked om hvornår du skal køre hjemmefra, for at være der til tiden ud fra den nuværende trafik. Du kan også få hjælp fra den, blot ved at tale til den.

Det er ikke alle funktionerne i Google Now, som understøttes i Danmark. Men vi danskere har glæde af en masse af dem. Dog er funktionen mest orienteret til det amerikanske marked.

Google Now giver dig nyttige oplysninger, som du har brug for i løbet af dagen, før du selv beder om dem. Holder du foran en biograf viser Google Now automatisk hvilke film der er på plakaten. Det er også muligt at følge ens favorithold, og så fortæller Google Now altid om morgenen, hvor lang tid, at det tager at køre på arbejde.

Du kan downloade Google Søg gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Du kan læse nærmere om Google Now her.

Mere til historien

Du har adgang til Google Now på din Android-smartphone, hvis du har Android 4.1 Jelly Bean eller nyere installeret på din telefon.

Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Så meget kan du spare ved at skifte til en elbil

TIP: En gennemsnitslig pendler kan spare 14.500 kroner om året ved at køre i en elbil på arbejde fremfor en dieselbil. Beregn selv.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram