Hvad er Google Now?

Google vil forsøge at hjælpe brugerne i hverdagen, dette gøres med funktionen Google Now, som hele tiden holder dig opdateret.

Google Now på iPad

Google Now på iPad

Google Now er en tjeneste fra Google, der findes på en masse af de Android-smartphones, som er på markedet. Men tjenesten er faktisk ikke ny. Google Now blev introduceret til Google I/O 2012m, og kom med opdateringen til Android 4.1 Jelly Bean.

Har du tit undret dig over, hvad Google Now egentlig er, så er det kort og godt en del af applikationen Google Søg, der er interaktiv på flere områder.

Den holder dig eksempelvis opdateret. Har du et møde i kalenderen, får du besked om hvornår du skal køre hjemmefra, for at være der til tiden ud fra den nuværende trafik. Du kan også få hjælp fra den, blot ved at tale til den.

Det er ikke alle funktionerne i Google Now, som understøttes i Danmark. Men vi danskere har glæde af en masse af dem. Dog er funktionen mest orienteret til det amerikanske marked.

Google Now giver dig nyttige oplysninger, som du har brug for i løbet af dagen, før du selv beder om dem. Holder du foran en biograf viser Google Now automatisk hvilke film der er på plakaten. Det er også muligt at følge ens favorithold, og så fortæller Google Now altid om morgenen, hvor lang tid, at det tager at køre på arbejde.

Du kan downloade Google Søg gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Du kan læse nærmere om Google Now her.

Mere til historien

Du har adgang til Google Now på din Android-smartphone, hvis du har Android 4.1 Jelly Bean eller nyere installeret på din telefon.

Android 13 er klar til Pixel-telefoner

Google oplyser, at de nu har startet udrulningen af Android 13 til Pixel-telefonerne. Læs mere om Android 13 her.

(mere…)
Sommer: Pas på mobilen i varmen

TIP: Sand, vand og fugt er gift for mobilen. Her kan du læse, hvordan du passer bedst på mobilen i sommervarmen.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Ved du, hvordan det digitale kørekort gælder på ferien?

TIP: Den digitale kørekort som app er langt fra altid nok, når du er på rejse.

(mere…)
Derfor skal du IKKE bruge mobilen til arbejdsmails på din ferie

Pas på når du scroller mail-indbakken igennem på mobilen i ferietiden.

(mere…)
5 tips til dig der køber en brugt smartphone

GUIDE: Spring de billigste brugte telefoner over, og bevar din sunde fornuft. Brug disse 5 konkrete råd, når du køber em brugt smartphone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram