Hvad er Google Now?

0

Google vil forsøge at hjælpe brugerne i hverdagen, dette gøres med funktionen Google Now, som hele tiden holder dig opdateret.

Google Now på iPad
Google Now på iPad

Google Now er en tjeneste fra Google, der findes på en masse af de Android-smartphones, som er på markedet. Men tjenesten er faktisk ikke ny. Google Now blev introduceret til Google I/O 2012m, og kom med opdateringen til Android 4.1 Jelly Bean.

Har du tit undret dig over, hvad Google Now egentlig er, så er det kort og godt en del af applikationen Google Søg, der er interaktiv på flere områder.

Den holder dig eksempelvis opdateret. Har du et møde i kalenderen, får du besked om hvornår du skal køre hjemmefra, for at være der til tiden ud fra den nuværende trafik. Du kan også få hjælp fra den, blot ved at tale til den.

Det er ikke alle funktionerne i Google Now, som understøttes i Danmark. Men vi danskere har glæde af en masse af dem. Dog er funktionen mest orienteret til det amerikanske marked.

Google Now giver dig nyttige oplysninger, som du har brug for i løbet af dagen, før du selv beder om dem. Holder du foran en biograf viser Google Now automatisk hvilke film der er på plakaten. Det er også muligt at følge ens favorithold, og så fortæller Google Now altid om morgenen, hvor lang tid, at det tager at køre på arbejde.

Du kan downloade Google Søg gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Du kan læse nærmere om Google Now her.

Mere til historien

Du har adgang til Google Now på din Android-smartphone, hvis du har Android 4.1 Jelly Bean eller nyere installeret på din telefon.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer