HTC One Two – ny topmodel på vej

0

I den igangværende patentsag mellem HTC og Nokia er dommer Richard Arnolds kommet til, at offentliggøre oplysninger om lancering af ny topmodel fra HTC.

HTC One
HTC One (Foto: HTC)

I retssagen mellem HTC og Nokia, som har betydet salgsstop for HTC One Mini i Storbritannien, har dommer Richard Arnolds røbet oplysninger omkring den kommende topmodel fra HTC, der i skrivende stund omtales HTC One Two, samt kodenavnet M8. Det skriver Androidauthority.com.

– UK: Salgsstop af HTC One Mini – topmodel fredet indtil videre

Dommeren har skrevet følgende i sagsakterne:

– “HTC er tæt på, at lancere efterfølgeren til HTC One. HTC har ikke afsløret lanceringsdatoen, men Nokia har fremført bevis for, at det vil ske i første kvartal 2014, og formentlig i februar måned.”

Denne lanceringsplan passer ganske godt med, at være nogenlunde et år efter HTC One. Denne præsenterede HTC i London (og New York) i februar måned 2013, lige op til verdens største mobilkonference Mobile World Congress.

– HTC One – den nye smartphonekonge

HTC One Two (HTC M8) forventes, at komme med en 5 tommer Full HD skærm og Qualcomm Snapdragon 800 processor.

HTC har ikke ønsket at bekræfte lanceringen af den nye topmodel, men de har heller ikke afvist påstanden, som Nokia er kommet med.

Mere til historien

Den meget anmelderroste topmodel HTC One kommer i løbet af december måned i handlen i en særlig guldudgave, hvilket lige er tids nok til at blande sig i kampen om ”årets julegave”. Foruden den nye guldudgave, så findes HTC One i forvejen i farverne; sølv, sort, blå og rød.

Prisen på den nye guldfarvede HTC One er den samme, som på de øvrige modeller, hvilket i skrivende stund er lige under 4.000 kroner uden abonnement hos de billigste forhandlere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer