HTC: Kom og se Champions League-trofæet

Det er nu muligt for første gang, at se Champions League trofæet i Danmark i HTC Concept Store. Se hvor og hvornår.

HTC football2F.C. København spiller den 10. december deres sidste gruppekamp i UEFA Champions League mod Real Madrid. I den anledning har HTC sørget for, at få bragt UEFA Champions League trofæet til Danmark, hvilket er første gang nogensinde.

I gennem tiden har mange fodboldstjerner løftet pokalen i triumf, men nu har du muligheden for at få taget et billede med pokalen.

Tirsdag den 10. december mellem klokken 16.00 og 18.00 vil det være muligt, at se trofæet i HTC Concept Store på Købmagergade i København.

HTc footballHTC har netop frigivet en ny fodbold-applikation, som hedder ”HTC FootballFeed” og giver det fulde overblik over både UEFA Champions League og UEFA Europa League med både nyheder, baggrundsinformation, statistikker om diverse klubber og live scores.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Du kan downloade applikationen i Google Play Store.

Mere til historien:

HTC underskrev sidste år en treårig aftale med UEFA, hvor de blev officiel smartphone sponsor af både UEFA Champions League og UEFA Europa League.

Tags:

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.