Hold ferie fra de sociale medier – med autosvar

0

Viaplay er klar med en ny digital service, som skal hjælpe os alle med at holde fri, ikke bare fra arbejde, men også fra Facebook og Twitter.

Ferielukket - nu også på Facebook og Twitter
Ferielukket – nu også på Facebook og Twitter

Julen står for døren og det er for de fleste lig med nogle fridage i juledagene, og mange har en længere juleferie. Så der er også tid til at koble helt af fra arbejde, men hvad med alle de sociale medier? Dem kan du sådan set også koble af i dine fridage.

Viaplay er klar med en ny digital tjeneste, som kan hjælpe dig med at holde fri fra altid at være online på de sociale medier. Viaplay kalder den nye service for Relaxed. Det skriver Altomdata.dk.

Mange frygter måske, at nogle dages pause fra Facebook og Twitter gør, at de går glip af en masse i juledagene. Men nu kan du faktisk holde fri uden det betyder du går glip af noget, takket være den digitale service Relaxed.

Relaxed er en autosvarservice, som fungerer ligesom du kender auto-svar fra dine almindelige mail-konti – nu er det blot bundet op til de sociale medier.

For at få installeret servicen Relaxed, så skal du tilslutte din/dine profiler til Relaxed, derefter vælge et autosvar – enten af de præinstallerede, eller et du skriver selv, Derefter aktiverer du det, og så er det bare at læne sig tilbage og holde fri.

Hvis du alligevel ikke kan holde fingrene fra hverken Facebook eller Twitter, så kan du ved et enkelt tryk stoppe auto-svaret igen.

Rigtig god jul og god ferie – med eller uden de sociale medier.

Mere til historien

Der er ingen tvivl om, at danskerne elsker Facebook. En ny undersøgelse viser også, at det er danskernes foretrukne sociale medie – og det domineres af kvinderne. Ifølge undersøgelsen, så er det næsten otte ud af ti danske kvinder, der har en Facebook-profil, mens mændene er mere afholdende  – tallene viser det kun er lidt over seks ud af ti mænd, som har en profil på Facebook.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer