Happy Socks – ”sokker” til hænderne

Gå vinteren godt i møde med de nye smartphone-handsker Happy Socks. Happy Socks er Telenors udgave af touch-handsker til vinteren.

Happy Socks

Happy Socks

Happy Socks er svaret til dig, der ikke vil fryse på hænderne om vinteren, men fortsat gerne vil kunne bruge din smartphone i kulden. Happy Socks er handsker med et specielt stof ude i fingerspidserne, der gør du kan bruge dem på smartphone-skærmen.

Telenor har indgået et samarbejde med det svenske designbrand Happy Socks. Happy Socks er kommet i modellerne: fire mønstrede og en ensfarvet koboltblå.

Handskerne fås i størrelserne: Small, Medium og Large, og kan købes i alle Telenor butikker over hele landet.

Du kan købe Happy Socks for 59 kroner per par, men er du Telenor-kunde, er der en besparelse at hente og prisen er derfor kun på 39 kroner per par.

Mere til historien

Happy Socks blev grundlagt af to venner i Sverige tilbage i foråret 2008. Målet var at sprede glæde ved at gøre en hverdagsting til et farverigt stykke design i højeste kvalitet. I dag bliver Happy Socks solgt i mere end 70 lande verden over.

Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
Teleselskab lancerer sikkerhedsfilter

Telenor går nu ind i kampen mod internetsvindel og tilbyder privatkunderne et filter mod phishing og smishing.

(mere…)
OnePlus går ind på nyt marked

Kinesiske OnePlus er i ny produktserie gået sammen med franske Keychron om at lancere et high end-tastatur.

(mere…)
OnePlus Buds Pro 2 – pris og tilgængelighed

OnePlus er klar med et nyt headset, der er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Danskerne satte igen data-rekord

Nye tal viser, at danskerne endnu engang har sat nye rekorder i brugen af mobildata. Nyhedsbegivenheder og sport trækker.

(mere…)
Beoplay Portal test | Headsettet til den voksne gamer

TEST: Fantastisk lyd og fedt design til den voksne gamer, som ikke gider pangfarvede gamerheadsets. Jeg har kigget og lyttet til Beosound Portal og jeg kan lide det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram