Nu virker Gul og Gratis endelig på iPad

0

Gul og Gratis har netop opdateret deres iPhone applikation, hvilket blandt andet gør, den vises rigtigt på iPad og iPad Mini.

Gul og Gratis logo
Gul og Gratis logo

Gul og Gratis applikationen, som er en handelsplads for brugthandel ligesom DBA, har modtaget en tiltrængt opdatering.

Applikationen har fået en række justeringer, som øger brugsværdien markant.

De vigtigste rettelser er, at den nu kan uploade billeder uden at app’en ”fryser” og går ned. En anden vigtig nyhed er, at Gul og Gratis, også kan vises korrekt på både iPad og iPad Mini.

Der er ikke tale om, at applikationen er blevet optimeret og udviklet til iPads. Det er blot iPhone-versionen, der blot vises og virker korrekt på iPad.

Opdateringen byder foruden på generelle forbedringer til stabiliteten, og det er muligt at ”logge ind” med æ, ø og å i adgangskoden. Der er også flere andre fejlrettelser i opdateringen.

Men det er ikke kun fejlrettelser, der er også nogle nyheder med i opdateringen. Blandt andet muligheden for at sortere søgeresultater, filtrere søgeresultater, genindrykke annoncer og meget andet.

Ændringerne i applikationen bygger på den feedback, som brugerne har sendt.

Mere til historien

Gul og Gratis er en annonceavis, som formidler køb og salg mellem private. Foruden online-versionen så udkommer den også, som tillæg til flere lokale og regionale dagblade, blandt andet Fyens Stiftstidende og Århus Stiftstidende.

Der er på online-versionen pt. 1.330.293 medlemmer og 453.470 annoncer.

Læs også
DBA klar med ny applikation

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer