Flipboard: Få nyheder ud fra venners forslag

0

Flipboard er klar med en ny funktion til iOS-enheder, der nu laver ”magasinet” ud fra nyheder dine venner foreslår.

Flipboard
Flipboard

Flipboard applikationen er et slags digitalt blad eller magasin, hvor brugeren selv vælger hvilken type nyheder, der skal være i bladet. Man tilføjer selv de informationskilder, som man alligevel normalt tjekker ud på internettet. Med Flipboard samles det så i et digitalt magasin.

Der findes mange andre alternativer til Flipboard, som i bund og grund blot er et RSS-program, der samler diverse feeds. Flipboard gør det bare rigtig flot og funktionelt, men om man er til Flipboard eller en af konkurrenterne er en smagssag.

Flipboard har været tilgængelig til iOS-platformen siden 2010, og løbende sendt opdateringer ud. En ny opdatering byder også på ”delings-funktion”. Du kan læse nærmere på Inside Flipboard.com.

Med den nye version kan du dele artikler direkte fra Flipboard applikationen, og er de venner du ønsker at dele nyheden med allerede brugere af Flipboard, så vil de modtage din deling som en notifikation. Alle delte artikler vises samlet, så du kan lave dit eget magasin ud fra dine venners forslag. Det skriver Engadget.com.

Flipboard
Flipboard

Der er endnu ikke nogle oplysninger om, hvornår Android og Windows brugere vil modtage opdateringen.

Du kan downloade den nyeste version af Flipboard til iOS i Apples App Store, samt se nærmere i videoen herunder.

Mere til historien

Flipboard blev i 2010 kåret til ”App of the Year” af Apple i deres App Store. I 2012 blev applikationen også klar til Android-enheder.

Du kan også downloade Flipboard til Android gratis via Google Play Store.

http://www.youtube.com/watch?v=D2d742jUo-M

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer