Flipboard: Få nyheder ud fra venners forslag

Flipboard er klar med en ny funktion til iOS-enheder, der nu laver ”magasinet” ud fra nyheder dine venner foreslår.

Flipboard

Flipboard

Flipboard applikationen er et slags digitalt blad eller magasin, hvor brugeren selv vælger hvilken type nyheder, der skal være i bladet. Man tilføjer selv de informationskilder, som man alligevel normalt tjekker ud på internettet. Med Flipboard samles det så i et digitalt magasin.

Der findes mange andre alternativer til Flipboard, som i bund og grund blot er et RSS-program, der samler diverse feeds. Flipboard gør det bare rigtig flot og funktionelt, men om man er til Flipboard eller en af konkurrenterne er en smagssag.

Flipboard har været tilgængelig til iOS-platformen siden 2010, og løbende sendt opdateringer ud. En ny opdatering byder også på ”delings-funktion”. Du kan læse nærmere på Inside Flipboard.com.

Med den nye version kan du dele artikler direkte fra Flipboard applikationen, og er de venner du ønsker at dele nyheden med allerede brugere af Flipboard, så vil de modtage din deling som en notifikation. Alle delte artikler vises samlet, så du kan lave dit eget magasin ud fra dine venners forslag. Det skriver Engadget.com.

Flipboard

Flipboard

Der er endnu ikke nogle oplysninger om, hvornår Android og Windows brugere vil modtage opdateringen.

Du kan downloade den nyeste version af Flipboard til iOS i Apples App Store, samt se nærmere i videoen herunder.

Mere til historien

Flipboard blev i 2010 kåret til ”App of the Year” af Apple i deres App Store. I 2012 blev applikationen også klar til Android-enheder.

Du kan også downloade Flipboard til Android gratis via Google Play Store.

http://www.youtube.com/watch?v=D2d742jUo-M

iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Apple klargør til side-loading af apps

En kommende EU-lovgivning har bestemt, at Apple skal åbne konkurrence app-butikker på iPhone og iPad.

(mere…)
Ældre iPhones mister adgangen til App Store

Flere af Apples tjenester vil ikke længere kunne tilgås på ældre iOS-versioner fra starten af maj. Sådan lyder det fra en oftest pålidelig Twitter-bruger.

(mere…)
EU: Nu skal iPhone være mere åben

EU har strammet reglerne. Det betyder, at Apple skal åbne for andre app-butikker end App Store. Andre teknologier er også i spil.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple sletter gamle apps – udviklere raser

Apple er i gang med at ”rydde op” i App Store og sletter apps, som ikke er opdateret længe. Udviklerne raser da det går ud over velfungerende apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram