Facebook klar med videoreklamer

0

Facebook er nu ved at gøre klar til videoreklamer, som du tvinges til at se, og ikke kan fravælge.

Facebook Logo
Facebook

Facebook Inc har ganske, som en kilde overfor Wall Street Journal havde afsløret, netop offentliggjort, at de nu vil begynde at benytte videoreklamer i brugernes ”News Feed”. Det skriver Androidguys.com.

I første omgang har Facebook bekræftet, at de vil teste funktionen ved, at et mindre antal personer vil få videoreklamer ind i deres ”News Feed” – både på mobilen og computeren.

Videoerne vil automatisk blive afspillet når de dukker op på skærmen, men uden lyd. Klikker du på videoen, så vil den åbne op i fuldskærm, og lyden vil også starte.

Tidligere har vi set, at videoer fra ens Facebook-venner vises på denne måde. Det er endnu uvist hvor lange videoerne vil blive, men der har været forlydender om, at det primært vil være videoer på omkring 15 sekunders varighed.

Er du bekymret over, at Facebook så vil bruge hele dataforbruget på dit mobilabonnement, så frygt ej – ifølge Facebook så er reklamerne nemlig downloadet via Wi-Fi på forhånd.

Web-TV: Se hvordan Facebook videoreklamer vil virke

Mere til historien

Det sociale netværk Facebook er grundlagt af Mark Elliot Zuckerberg tilbage i 2004, hvor han gjorde det til et socialt netværk for de studerende på Harvard Universitet. Siden da blev Facebook tilgængelig for alle og man kan være med i flere forskellige netværk. Det har siden april 2008 været muligt, at chatte med de Facebook-vener der er online.

Du kan desuden se skildringen af Facebooks tilblivelse i filmen The Social Network fra 2010.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer