Bitstrips: Design tegneserie med dig selv og dine venner

0

TIP: En ny dille har set dagens lys på Facebook, hvor brugere nu opdaterer med tegneserier hvor de selv i hovedrollen. Læs hvordan du gør her.

MereMobil.dk i Bitstrips
MereMobil.dk i Bitstrips

Måske du har set nogle af dine Facebook-venner dele tegneserier, hvor de selv er hovedpersoner? Hvis ikke, så kan du blive den første i din omgangskreds til, at designe disse tegneserier med dig selv og dine venner.

Alt dette kan du med applikationen Bitstrips. Så du kan enten, via Facebook-applikationen eller en applikation på din Android eller iOS-enhed, designe tegneseriefigurer af dig selv og dine venner. Derefter kan du indsætte dine venner i humoristiske tegneserier, hvor alt kan ske.

Bitstrips gør, at du kan lave status opdateringer omkring dig selv, på en sjov og anderledes måde.

Med Bitstrips kan du lave dine egne ”Status Comic”, ”Friend Comic” og ”Greeting Cards”.

Du finder Bitstrips på Facebook, samt i Apples App Store og Google Play Store.

Du kan læse mere om Bitstrips på deres egen hjemmeside.

Mere til historien

Bitstrips er en web- og mobilapplikation, som giver brugerne mulighed for at designe tegneseriefigurer af dem selv og deres venner. Du laver animerede avatars af dig selv og vennerne, hvorefter de bliver hovedpersoner i en af mere end 10.000 scenarier.

Bitstrips er ikke nogen ny applikation, faktisk blev den lanceret som Facebook-applikation i december måned 2012. Applikationen til Android og iPhone fulgte først i september 2013, hvilket for alvor har sat gang i antallet af brugere og downloads.

Bitstrips har mere end 20 millioner brugere verden over.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer