Bitstrips: Design tegneserie med dig selv og dine venner

TIP: En ny dille har set dagens lys på Facebook, hvor brugere nu opdaterer med tegneserier hvor de selv i hovedrollen. Læs hvordan du gør her.

MereMobil.dk i Bitstrips

MereMobil.dk i Bitstrips

Måske du har set nogle af dine Facebook-venner dele tegneserier, hvor de selv er hovedpersoner? Hvis ikke, så kan du blive den første i din omgangskreds til, at designe disse tegneserier med dig selv og dine venner.

Alt dette kan du med applikationen Bitstrips. Så du kan enten, via Facebook-applikationen eller en applikation på din Android eller iOS-enhed, designe tegneseriefigurer af dig selv og dine venner. Derefter kan du indsætte dine venner i humoristiske tegneserier, hvor alt kan ske.

Bitstrips gør, at du kan lave status opdateringer omkring dig selv, på en sjov og anderledes måde.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Med Bitstrips kan du lave dine egne ”Status Comic”, ”Friend Comic” og ”Greeting Cards”.

Du finder Bitstrips på Facebook, samt i Apples App Store og Google Play Store.

Du kan læse mere om Bitstrips på deres egen hjemmeside.

Mere til historien

Bitstrips er en web- og mobilapplikation, som giver brugerne mulighed for at designe tegneseriefigurer af dem selv og deres venner. Du laver animerede avatars af dig selv og vennerne, hvorefter de bliver hovedpersoner i en af mere end 10.000 scenarier.

Bitstrips er ikke nogen ny applikation, faktisk blev den lanceret som Facebook-applikation i december måned 2012. Applikationen til Android og iPhone fulgte først i september 2013, hvilket for alvor har sat gang i antallet af brugere og downloads.

Bitstrips har mere end 20 millioner brugere verden over.


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.