Design din næste smartphone og print med 3D-teknologi

Tager man et kig ind i glaskuglen, så ser det ud til fremtiden gør det muligt at designe ens egen smartphone – for derefter at printe den ud i 3D.

Project Ara

Project Ara

Motorola blev i februar 2012 officielt opkøbt af software-giganten Google, så denne også blev en spiller på hardware-siden.

I slutningen af oktober måned i år offentliggjorde Motorola så deres ”Project Ara”, der kort fortalt går ud på, at fremtidens smartphone blot er en ”skal” – og diverse producenter så kan udvikle diverse moduler, alt fra kamera, batteri, skærm mv., så brugerne selv kan udskifte disse, som det ønskes. Sådan skrev Androidpolice.com tilbage i oktober måned.

Det viser sig nu, at 3D-printteknologien kommer til at få betydning for ”Project Ara”, da Motorola Mobility har indgået en aftale med print-firmaet 3D Systems. Det skriver eb.dk.

Derfor kan de fremtidige Motorola-telefoner ende med at bestå af dele, som er printet ud i 3D.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram