Chrome Beta giver hurtigere web-browsing på mobilen

0

Elsker du at være med på noderne når det kommer til det nyeste inden for teknologi, så tag et kig på den nye og hurtige Chrome Beta browser.

Chrome Beta Browser
Chrome Beta Browser

Når du browser på mobilen kan oplevelsen godt føles en smule træg i forhold til, hvad du er vant til fra din PC eller Mac.

Google har nu forsøgt, at gøre op med dette med den nye opdatering af Chrome Beta browseren til Android-smartphones. Det har de blandt andet gjort ved, at gøre det af med den 300 millisekunders forsinkelse, der har været på de berøringsfølsomme enheder som smartphones og tablets efter hver berøring på skærmen. Det skriver Androidcommunity.com.

Disse millisekunders ventetid har været der for, at sikre browseren kunne skelne mellem dobbeltklik og almindelige klik. Nu er der altså gjort helt op med denne ”tænkepause”.

Opdateringen giver også en hurtigere browser-oplevelse på websites, som er optimeret til mobile enheder. Du kan se forskellen i videoen herunder, hvor den til højre er opdateret til den nyeste version af Chrome Beta browseren.

Du kan downloade Chrome Beta gratis i Google Play Store.

Mere til historien

Google Chrome beta giver dig mulighed for at lege med de nyeste funktioner i Chrome. Men da det er en beta-version, skal man huske på der kan være små bugs.

 

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer