Chrome Beta giver hurtigere web-browsing på mobilen

Elsker du at være med på noderne når det kommer til det nyeste inden for teknologi, så tag et kig på den nye og hurtige Chrome Beta browser.

Chrome Beta Browser

Chrome Beta Browser

Når du browser på mobilen kan oplevelsen godt føles en smule træg i forhold til, hvad du er vant til fra din PC eller Mac.

Google har nu forsøgt, at gøre op med dette med den nye opdatering af Chrome Beta browseren til Android-smartphones. Det har de blandt andet gjort ved, at gøre det af med den 300 millisekunders forsinkelse, der har været på de berøringsfølsomme enheder som smartphones og tablets efter hver berøring på skærmen. Det skriver Androidcommunity.com.

Disse millisekunders ventetid har været der for, at sikre browseren kunne skelne mellem dobbeltklik og almindelige klik. Nu er der altså gjort helt op med denne ”tænkepause”.

Opdateringen giver også en hurtigere browser-oplevelse på websites, som er optimeret til mobile enheder. Du kan se forskellen i videoen herunder, hvor den til højre er opdateret til den nyeste version af Chrome Beta browseren.

Du kan downloade Chrome Beta gratis i Google Play Store.

Mere til historien

Google Chrome beta giver dig mulighed for at lege med de nyeste funktioner i Chrome. Men da det er en beta-version, skal man huske på der kan være små bugs.

 

 

Samsung måske på vej med Galaxy S23 FE

Samsung droppede sidste år modellen, Galaxy S22 FE, men måske Fan Edition-modellen returnerer med Galaxy S23.

(mere…)
Toneangivende Android-telefoner fra Kina er proppet med spyware

UNDERSØGELSE: Kinesiske top-mobiler med Android er et mareridt ud i privatliv, konkluderer undersøgelse. Angiveligt er Europa ikke ramt.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Så få enheder har Android 13

Android 13 blev frigivet i august, men det er fortsat ganske få, som har den seneste Android-version installeret.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – Unpacked event lækket

Samsung holder angiveligt Unpacked event for den kommende Galaxy S23-serie tidligere end ventet. Se datoen for Unpacked 2023 her.

(mere…)
Oppo lover opdateringer i længere tid

Oppo-telefonerne opdateres fra 2023 i længere tid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram