Brug Facebook uden GPS-tagging

TIPS: Sådan undgår du, at din smartphone afslører hvor du er, når du opdaterer din status eller lignende.

MereMobil.dk på Facebook

MereMobil.dk på Facebook

Du har formentlig set på Facebook, at der under en række statusopdateringer står ”i nærheden af” og så et bynavn. Dette sker automatisk, hvis du har accepteret at Facebook applikationen har adgang til, at få information omkring din GPS-position.

Ønsker du ikke, at dele din fysiske placering med alle, så kan du fjerne funktionen sådan her på din iPhone. Gå ind i indstillinger -> Anonymitet -> Lokalitetstjenester og find da Facebook og se om den er slået til eller fra.

Dette gælder ligeledes også i andre applikationer, hvor du ønsker enten at slå GPS-funktionen til eller fra.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram