Brug Facebook uden GPS-tagging

0

TIPS: Sådan undgår du, at din smartphone afslører hvor du er, når du opdaterer din status eller lignende.

MereMobil.dk på Facebook
MereMobil.dk på Facebook

Du har formentlig set på Facebook, at der under en række statusopdateringer står ”i nærheden af” og så et bynavn. Dette sker automatisk, hvis du har accepteret at Facebook applikationen har adgang til, at få information omkring din GPS-position.

Ønsker du ikke, at dele din fysiske placering med alle, så kan du fjerne funktionen sådan her på din iPhone. Gå ind i indstillinger -> Anonymitet -> Lokalitetstjenester og find da Facebook og se om den er slået til eller fra.

Dette gælder ligeledes også i andre applikationer, hvor du ønsker enten at slå GPS-funktionen til eller fra.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer