Bloomberg: Elop bliver ikke topchef i Microsoft

Microsofts topchef Steve Ballmer forlader snart posten som topchef for Microsoft, men afløseren bliver ikke den tidligere Nokia-topchef Stephen Elop.

Stephen Elop

Stephen Elop (Foto: John G. Pedersen)

Der har været mange rygter om, at Stephen Elop skulle være den, der var udvalgt til at overtage chef-posten hos Microsoft, når Steve Ballmer inden for det næste halve års tid forlader posten. Steve Ballmer har også tidligere selv bekræftet, at Elop var kandidat til at overtage jobbet.

Men skal man tro nyhedsbureauet Bloomberg, så er Elop nu ikke længere selvskreven som ny Microsoft-topchef. Det skriver Business.dk.

Ifølge Bloomberg er det nu bilproducenten Fords topchef Alan Mulally og Satva Nadella, der er direktør for Microsofts netbaserede tjenester og erhvervsdivisionen, som er kandidater til at overtage posten.

Der kan fortsat være en mulighed for, at det bliver Elop eller den tidligere topchef for Skype, Tony Bates, der tilbydes jobbet. Men sandsynligheden for det bliver enten Mulally eller Nadella er større, fortæller kilder angiveligt til Bloomberg.

Det kan være den megen kritik, som Elop har fået efter hans exit i forbindelse med salget af Nokias mobilforretning til Microsoft. Både med hensyn til den store fratrædelsesgodtgørelse han fik, samt de konspirationsteorier der startede, da han kom fra Microsoft inden han blev topchef i Nokia.

Microsoft har ikke selv nogle kommentarer, andet end det Bill Gates meddelte på et bestyrelsesmøde den 18. november 2013, hvor beskeden var, at der havde været møder med en ”masse topchefkandidater”.

Mere til historien

Steve Ballmer tiltrådte hos softwaregiganten, da medstifter Bill Gates fratrådte i 2000. Der er ikke nogen endelig dato på, hvornår Steve Ballmer stopper hos Microsoft, men han meddelte i august 2013, at han ville forlade posten inden for 12 måneder.

Her er genvejen du mangler i Word

TIP: Sådan indsætter du tekst i Microsoft Word uden formatering -paste plain text  - er her endelig.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Etik og AI er besværligt – fyrer vigtigt team

Microsoft har afsat et vigtigt team.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Outlook er nu gratis

Microsoft gør deres mest eftertragtede app gratis.

(mere…)
Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram