Bedre mobildækning på Nordfyn fra Telenor og Telia

0

Vissenbjerg, Odense N og Bogense kan se frem til bedre 3G-dækning i kommende uge.

Mobilmast, telemast, basestationTelenor og Telia (TT-netværket) fortsætter sammenlægningen af deres 3G-netværk, og nu er det indbyggerne på en del af Nordfyn, det nordlige Odense samt Vissenbjerg som kan se frem til bedre 3G-dækning.

I området vil der alene for Telenors vedkommende betyde 77 procent flere mobilmaster, der er forøget fra 77 til 137 styks.

Denne app måler mobildækningen

Arbejdet skulle være færdigt tirsdag den 17. december 2013, men natten op til, vil der være afbrydelser. Tirsdag påbegyndes den sidste justering af netværket, så det hele gerne skulle ende med bedre signal hos kunderne. I perioden hvor der justeres, kan mobilnettet opleves som mindre stabilt, end det plejer, oplyser Telenor.

Baggrund: Sådan bliver mobilnettet hurtigere

I uge 2 2014 er turen kommet til 3G-sammenlægning i Odense.

Læs mere: Skema over den nordfynske sammenlægning

Netværkssammenlægningen har været i gang længe, og senest har Telia og Telenor lagt netværk sammen i trekantsområdet. Se her før og efter billeder fra projektet.

Mere til historien

At bygge netværk i Danmark og sætte master op, er ikke altid let for teleselskaberne. I Ørslev nær Ringsted, er en landsby uden mobildækning, fordi kommunen vil have for mange penge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer