Asus Padfone Mini - pressefoto lækket

Trenden på mobilmarkedet er netop nu, at lancere mini-modeller, og nu følger Asus. Pressefotos er lækket af Padfone Mini.

Det forventes, at Asus vil offentliggøre deres kommende Padfone Mini i løbet af den næste uge. Det skriver Pocketnow.com.

Helt præcist bliver det til en event onsdag den 11. december i Taiwan, hvis man skal tro GSMArena.com.

Asus Padfone Mini har skal gøre serien med de tidligere modeller, Padfone, Padfone 2 og Den nye Padfone (Padfone Infinity), komplet.

Padfone Mini er ifølge rygterne en mindre telefon, der angiveligt skulle komme med en 4,3 tommer qHD-skærm, hvor telefonen Den nye Padfone (Padfone Infinity) har en skærm på 5,0 tommer. Skærmopløsningen på Padfone Mini er 960 x 540 pixels.

De øvrige specifikationer spekuleres at omfatte en Qualcomm Snapdragon 400 processor, 1 GB RAM og Android 4.3 Jelly Bean.

Det er Twitter-brugeren @evleaks, som endnu engang har fået fingre i pressefotos før tid, og har publiceret de lækkede billeder.

Der spekuleres i, at tablet-skærmen er på 7 tommer, og kommer med en opløsning på 1280 x 800 pixels.

Det er endnu uvist hvornår Asus Padfone Mini bliver tilgængelig, samt til hvilken pris.

Mere til historien

Asus præsenterede The New Padfone/Den nye Padfone den 17. september 2013, hvilket er den model, som på markeder uden for Europa hedder Padfone Infinity. Asus har ikke rettighederne til, at den må hedde Padfone Infinity på det europæiske marked, derfor blev navnet altså i stedet Den nye Padfone, i Danmark.

Læs også:
- Test: Her er den bedste phablet
- Kommentar: Phablets, ja tak!

Asus er klar med nye vilde ROG-telefoner

Asus er klar med deres nyeste bud på en gamertelefon og det ser lovende ud. Læs mere om Asus Rog Phone 5s her.

(mere…)
Ikea og Asus' gamingprodukter er klar i butikkerne

Endelig er gamingprodukterne, der er udviklet i samarbejde mellem Asus ROG og Ikea, landet i Ikeas butikker og webshop.

(mere…)
Asus ROG Phone 5S lanceres i august

RYGTER: Flere steder lyder rygterne, at Asus er på vej med en Asus ROG Phone 5S med vilde specifikationer. Læs mere om rygterne her.

(mere…)
Asus lancerer ZenFone 8 og ZenFone 8 Flip

Asus har netop lanceret to flagskibs-telefoner. Her kan du se specifikationerne på Asus ZenFone 8 og Asus ZenFone 8 Flip.

(mere…)
Asus ZenFone 8 test | Lille og kraftig

TEST: Asus ZenFone 8 har fremragende high-end specifikationer og den leverer i den grad op til det. Læs min ZenFone 8 test her.

(mere…)
Mini-telefon på vej i Android-kategorien - Zenfone 8 Mini

Endnu en mini-telefon er måske på vej. Rygterne svirrer om, at også ASUS er på vej med en mini-version. Navnet bliver angiveligt ASUS Zenfone 8 Mini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram