Asus Padfone Mini er nu officiel

Asus har netop afsløret deres nye Padfone Mini Taiwan, som er et mindre alternativ til Den nye Padfone, Padfone Infinity.

ASUS-PadFone-Mini-announced-Main

Asus Padfone Mini (Foto: Asus)

Op til weekenden afslørede Twitter-brugeren @evleaks pressefotos af en Asus Padfone Mini. Denne nye enhed blev så afsløret officielt af Asus i nat, dansk tid, i Taiwan.

- Asus Padfone Mini – pressefoto lækket

Den nye Padfone Mini er et alternativ til den eksisterende Padfone Infinity, som på det danske marked hedder Den nye Padfone. Det skriver Engadget.com.

Padfone Mini kommer med 4,3 tommer skærm (960 x 540 pixels opløsning) og en 7 tommers tablet dock (1280 x 800 pixels opløsning), 1.4 GHz quad-core Snapdragon MSM8226 CPU, 1 GB RAM, 16 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort, Android 4.3 og et batteri på henholdsvis 1.500 mAh i telefonen og 2.200 mAh i tablet-skærmen.

Til at starte med vil Padfone Mini kun komme i Kina, Rusland, Taiwan, Hong Kong, Singapore og Indonesien. Det er derfor endnu uvist, om vi vil se Asus Padfone Mini på det danske marked.

Se nedenstående video med Asus Padfone Mini.

http://www.youtube.com/watch?v=iEHxq4Hs-pM

Mere til historien

I forbindelse med præsentationen af Padfone Mini fortalte Jerry Shen, CEO Asus, at Padfone Infinity (Den nye Padfone) vil komme på det amerikanske marked.

Asus er ikke de eneste som følger trenden med en mini-version af topmodellen. Skal man tro nogle af de nyeste rygter, så er LG også på vej med en mini-udgave af deres topmodel LG G2.

Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Første telefon med ny Snapdragon-processor er klar til sommer?

Snapdragon 8 Gen 1 sidder i de fleste Android-topmodeller i dag, men en efterfølger er ifølge rygterne på vej. Rygterne taler om Snapdragon 8 Gen 1+.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram