Asus Padfone Mini er nu officiel

0

Asus har netop afsløret deres nye Padfone Mini Taiwan, som er et mindre alternativ til Den nye Padfone, Padfone Infinity.

ASUS-PadFone-Mini-announced-Main
Asus Padfone Mini (Foto: Asus)

Op til weekenden afslørede Twitter-brugeren @evleaks pressefotos af en Asus Padfone Mini. Denne nye enhed blev så afsløret officielt af Asus i nat, dansk tid, i Taiwan.

Asus Padfone Mini – pressefoto lækket

Den nye Padfone Mini er et alternativ til den eksisterende Padfone Infinity, som på det danske marked hedder Den nye Padfone. Det skriver Engadget.com.

Padfone Mini kommer med 4,3 tommer skærm (960 x 540 pixels opløsning) og en 7 tommers tablet dock (1280 x 800 pixels opløsning), 1.4 GHz quad-core Snapdragon MSM8226 CPU, 1 GB RAM, 16 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort, Android 4.3 og et batteri på henholdsvis 1.500 mAh i telefonen og 2.200 mAh i tablet-skærmen.

Til at starte med vil Padfone Mini kun komme i Kina, Rusland, Taiwan, Hong Kong, Singapore og Indonesien. Det er derfor endnu uvist, om vi vil se Asus Padfone Mini på det danske marked.

Se nedenstående video med Asus Padfone Mini.

http://www.youtube.com/watch?v=iEHxq4Hs-pM

Mere til historien

I forbindelse med præsentationen af Padfone Mini fortalte Jerry Shen, CEO Asus, at Padfone Infinity (Den nye Padfone) vil komme på det amerikanske marked.

Asus er ikke de eneste som følger trenden med en mini-version af topmodellen. Skal man tro nogle af de nyeste rygter, så er LG også på vej med en mini-udgave af deres topmodel LG G2.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer