Asus Padfone Mini er nu officiel

Asus har netop afsløret deres nye Padfone Mini Taiwan, som er et mindre alternativ til Den nye Padfone, Padfone Infinity.

ASUS-PadFone-Mini-announced-Main

Asus Padfone Mini (Foto: Asus)

Op til weekenden afslørede Twitter-brugeren @evleaks pressefotos af en Asus Padfone Mini. Denne nye enhed blev så afsløret officielt af Asus i nat, dansk tid, i Taiwan.

Asus Padfone Mini – pressefoto lækket

Den nye Padfone Mini er et alternativ til den eksisterende Padfone Infinity, som på det danske marked hedder Den nye Padfone. Det skriver Engadget.com.

Padfone Mini kommer med 4,3 tommer skærm (960 x 540 pixels opløsning) og en 7 tommers tablet dock (1280 x 800 pixels opløsning), 1.4 GHz quad-core Snapdragon MSM8226 CPU, 1 GB RAM, 16 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort, Android 4.3 og et batteri på henholdsvis 1.500 mAh i telefonen og 2.200 mAh i tablet-skærmen.

Til at starte med vil Padfone Mini kun komme i Kina, Rusland, Taiwan, Hong Kong, Singapore og Indonesien. Det er derfor endnu uvist, om vi vil se Asus Padfone Mini på det danske marked.

Se nedenstående video med Asus Padfone Mini.

http://www.youtube.com/watch?v=iEHxq4Hs-pM

Mere til historien

I forbindelse med præsentationen af Padfone Mini fortalte Jerry Shen, CEO Asus, at Padfone Infinity (Den nye Padfone) vil komme på det amerikanske marked.

Asus er ikke de eneste som følger trenden med en mini-version af topmodellen. Skal man tro nogle af de nyeste rygter, så er LG også på vej med en mini-udgave af deres topmodel LG G2.

Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Her er Asus’ topmodel – Zenfone 11 Ultra

Ønsker du en ikke-kinesisk smartphone, så er den nye topmodel Asus Zenfone 11 Ultra måske et bud. På ydelsen slår den alle.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram