Applikationen Zerved er nomineret til IVÆKSTprisen 2013

Den danske applikation Zerved er nomineret til IVÆKSTPRISEN 2013, og konceptet bag den danske app Zerved er enkelt.

zervedMed den danskudviklede applikation, Zerved, kan du bestille og betale din fadøl og hotdog – så det er klar til afhentning i pausen af fodboldkampen.

Kort og godt giver Zerved-applikationen muligheden for, at man kan springe køen i baren over. Og nu er applikationen nomineret til IVÆKSTprisen 2013 i kategorien ”Born Global”.

Du bestiller og betaler for dine varer direkte på mobiltelefonen og kan pt. benytte applikationen i blandet andet Parken, Brøndby Stadion, DR Koncerthuset og samtlige store teatre i København. Det skriver AppsAndroid.

Firmaet bag applikationen satser også på, at kunne slå igennem internationalt og har netop fået Londons største teaterkæde, som kunde, hvor der hvert år er mere end 3 millioner gæster.

Du kan læse mere om Zerved-applikationen her.

Mere til historien

IVÆKSTprisen er skabt i et samarbejde mellem IVÆKST, DANA, Google, Deloitte og e-conomic – alle organisationer, som i forvejen samarbejder med væksten i det danske erhvervsliv.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram