Apple: Nye apps skal være optimeret til iOS 7

Apple har meldt ud til udviklere af iOS-applikationer, at de fra den 1. februar 2014 skal optimere applikationerne til iOS 7.

Apple logo

Apple logo

Apple vil nu sørge for, at udviklerne ikke længere udvikler til de ældre enheder. Meldingen fra Apple er nu, at alle applikationer, som skal i App Store fra den 1. februar 2014 skal være optimeret til den nyeste version af iOS – nemlig iOS 7. Det kræver, at app'en en er bygget med den nyeste version af programmet Xcode 5, programmet som udviklerne benytter. Det skriver Cnet.com.

- Apple har forbedret søgefunktionen i App Store

Det er dog ikke noget nyt, at Apple ønsker applikationerne understøtter den nyeste iOS-version, men de har tidligere være mere lempelige med, om udviklerne klamrede sig til ældre versioner.

Der er dog ikke noget at sige til, at Apple ønsker udviklerne skal koncentrere sig om den nyeste software. En opgørelse lavet tidligere i december viste, at næsten 3 ud af 4 iOS-enheder har iOS 7 installeret.

- Så udbredt er iOS 7 netop nu

Da Apple i marts måned 2008 åbnede App Store var det ikke kun en god idé, det viste sig også at være begyndelsen på en helt ny industri.

Mere til historien

Apple har netop offentliggjort listerne over årets mest populære applikationer i App Store, til både iPad og iPhone. Du kan se listerne for iPad her, eller for iPhone her.

Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
App optog lyd i hemmelighed

Et sikkerhedsfirma opdagede, at en app i Google Play Store gik fra at være nyttig til at blive ondsindet.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Du kan gå dig til rabatter og bonusser i ny app

En sundhedsapp hvor dine daglige skridt kan give dig en række fordele er klar til danskerne.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram