Apple: Nye apps skal være optimeret til iOS 7

Apple har meldt ud til udviklere af iOS-applikationer, at de fra den 1. februar 2014 skal optimere applikationerne til iOS 7.

Apple logo

Apple logo

Apple vil nu sørge for, at udviklerne ikke længere udvikler til de ældre enheder. Meldingen fra Apple er nu, at alle applikationer, som skal i App Store fra den 1. februar 2014 skal være optimeret til den nyeste version af iOS – nemlig iOS 7. Det kræver, at app'en en er bygget med den nyeste version af programmet Xcode 5, programmet som udviklerne benytter. Det skriver Cnet.com.

- Apple har forbedret søgefunktionen i App Store

Det er dog ikke noget nyt, at Apple ønsker applikationerne understøtter den nyeste iOS-version, men de har tidligere være mere lempelige med, om udviklerne klamrede sig til ældre versioner.

Der er dog ikke noget at sige til, at Apple ønsker udviklerne skal koncentrere sig om den nyeste software. En opgørelse lavet tidligere i december viste, at næsten 3 ud af 4 iOS-enheder har iOS 7 installeret.

- Så udbredt er iOS 7 netop nu

Da Apple i marts måned 2008 åbnede App Store var det ikke kun en god idé, det viste sig også at være begyndelsen på en helt ny industri.

Mere til historien

Apple har netop offentliggjort listerne over årets mest populære applikationer i App Store, til både iPad og iPhone. Du kan se listerne for iPad her, eller for iPhone her.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram