Apple frigiver iOS 7.1 beta 2

0

Apple har frigivet iOS 7.1 beta 2 til udviklerne. Se her nogle af nyhederne.

Apple frigav i september måned opdateringen til iOS 7.0, der er den nyeste version af deres mobile styresystem.

I midten af november blev første betaversion af iOS 7.1 sendt ud til udviklerne. Opdateringen der har buildnumbee 11D5115d, er tilgængelig både over en over-the-air (OTA) opdatering og via Apples Developer Centers hjemmeside. Det skriver Macrumors.com.

Ifølge changeloggen til iOS 7.1 beta 1, så byder opdateringen på rettelser af nogle fejl vedrørende netværksproblemer og andre småfejl. Foruden det er der også kommet et nyt Yahoo logo, “ekstra burst uploading mode” i kamera, og et mørkt keyboard.

Den nye beta 2 har en changelog, der også fortæller om fejlrettelser, flytning af indstillingerne for Touch ID og nyskabelser i kalenderen. Animationerne virker umiddelbart hurtigere i iOS 7.1 beta 2, i forhold til den første betaudgave. Også bil-indstillinger er en nyhed.

iOS 7.1 beta 2 er desuden frigivet til Apple TV.

Det er endnu uvist hvornår iOS 7.1 frigivet til offentligheden.

Test: iPhone 5S – mere af det samme

Mere til historien

Da Apple i juni måned 2013 præsenterede iOS 7 var det med Jonathan Ive, som er manden der redesignede iOS-systemet, der ikke havde ændret sig meget siden første iPhone fra 2007. iOS 7 har været meget udskældt og delt vandene – enten man lide det eller også kan man ikke. Faktum er, at omkring tre måneder efter første version af iOS 7 blev frigivet til offentligheden, har cirka 3 ud af 4 telefoner iOS 7 installeret.

Læs også:
Test af iPhone 5C

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer