Apple frigiver iOS 7.1 beta 2

Apple har frigivet iOS 7.1 beta 2 til udviklerne. Se her nogle af nyhederne.

Apple frigav i september måned opdateringen til iOS 7.0, der er den nyeste version af deres mobile styresystem.

I midten af november blev første betaversion af iOS 7.1 sendt ud til udviklerne. Opdateringen der har buildnumbee 11D5115d, er tilgængelig både over en over-the-air (OTA) opdatering og via Apples Developer Centers hjemmeside. Det skriver Macrumors.com.

Ifølge changeloggen til iOS 7.1 beta 1, så byder opdateringen på rettelser af nogle fejl vedrørende netværksproblemer og andre småfejl. Foruden det er der også kommet et nyt Yahoo logo, "ekstra burst uploading mode" i kamera, og et mørkt keyboard.

Den nye beta 2 har en changelog, der også fortæller om fejlrettelser, flytning af indstillingerne for Touch ID og nyskabelser i kalenderen. Animationerne virker umiddelbart hurtigere i iOS 7.1 beta 2, i forhold til den første betaudgave. Også bil-indstillinger er en nyhed.

iOS 7.1 beta 2 er desuden frigivet til Apple TV.

Det er endnu uvist hvornår iOS 7.1 frigivet til offentligheden.

- Test: iPhone 5S - mere af det samme

Mere til historien

Da Apple i juni måned 2013 præsenterede iOS 7 var det med Jonathan Ive, som er manden der redesignede iOS-systemet, der ikke havde ændret sig meget siden første iPhone fra 2007. iOS 7 har været meget udskældt og delt vandene - enten man lide det eller også kan man ikke. Faktum er, at omkring tre måneder efter første version af iOS 7 blev frigivet til offentligheden, har cirka 3 ud af 4 telefoner iOS 7 installeret.

Læs også:
- Test af iPhone 5C

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram