Alligevel ikke slut med DR-programmet So Ein Ding

4

Nikolaj Sonne bliver på DR-programmet So Ein Ding, som nu genopstår inden det er lukket dog med nyt koncept, og en mere journalistisk synsvinkel.

So Ein Ding
So Ein Ding

I slutningen af november måned blev det meldt ud, at So Ein Ding stoppede, og det sidste program ville blive sendt den 17. december 2013. Men sådan bliver det alligevel ikke. Allerede inden det sidste program er sendt, er de altså tilbage. Det skriver DR.dk.

– ”Vi fordufter ikke fra sendefladen. Vi vender stærkt tilbage engang i det nye år, men det bliver uden dimse-anmeldelser,” fortæller værten på programmet, Nikolaj Sonne.

Programmets redaktion har ønsket, at komme væk fra anmeldelserne blandt andet fordi Nikolaj Sonne synes, at han var ved at køre fast i anmelder-formatet. Tidligere var det alt den nye teknologi, der drev programmet.

– ”Nu er det ren evolution. Smartphones er ikke nye mere, og den eneste fornyelse lige nu er, at de bliver hurtigere, får større batteri og endnu flere megapixels i kameraet,” forklarer Nikolaj Sonne til DR.dk.

Den nye udgave vil derfor sætte mere fokus på, at undersøge teknologi ud fra en journalistisk synsvinkel. Redaktionen har dog ikke fastlagt formen endnu, men de seneste programmer har ændret sig mod den nye retning, hvor der også har været fokus på lovgivning og brugbarhed – og ikke kun anmeldelser.

Tilbage i november måned da det forlød, at det var slut med So Ein Ding hed det sig, at Nikolaj Sonne vendte tilbage til efteråret med noget nyt, som ville have noget med forbrugerelektronik at gøre. Det skrev Forbrugerelektronik.dk. Men nu virker det altså til, at det blot er So Ein Ding i et andet format, som vi kan se frem til i 2014.

Mere til historien

Der er siden 2009 sendt 132 programmer, fordelt over ni sæsoner og to prisshows. Prisshowet sendes også i år, men ikke på DR2 som normalt – i stedet for sendes det på radioens P4 den 11. januar 2014.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer