3 udbygger 4G-netværk i Fredericia

0

Teleselskabet 3 udbygger deres 4G LTE mobilnetværk, og nu kan borgerne i Fredericia nyde godt af de hurtige hastigheder.

3 logo
3 logo

Teleselskabet 3 har netop forbedret deres 4G LTE netværk i Fredericia, da de har opgraderet ni mobilmaster til at understøtte den højeste hastighed, som der pt. er i Danmark. Det skriver Fredericiaavisen.dk.

10 ting du ikke vidste om 4G

Disse ni master betyder en markant bedre dækning, samt højere datahastigheder både i udkanten af Fredericia kommune, og i centrum af byen.

– ”Vi arbejder konstant med at bygge nye master og opgradere vores eksisterende til den nyeste teknologi for at sikre, at danskerne hele tiden får den bedste oplevelse hos 3. Og det glæder mig meget, at borgerne i Fredericia nu også får glæde af de høje hastigheder på 3’s 4G LTE-netværk, som inden udgangen af året dækker over 75 procent af befolkningen,” siger Kim Christensen, Head of Network Engineering, 3 Danmark.

3 dækker over 70 procent af befolkningen med deres 4G/LTE netværk.

Dækningen fra teleselskaberne er dog ikke alt, det kommer også an på antennen i din telefon. Du kan her se listen over de bedste og dårligste mobilantenner.

Mere til historien

I starten af december måned var Fredericia også stedet, hvor Telenor og Telia kunne tilbyde bedre 3G-dækning, da sammenlægningen af deres fælles netværk var nået trekantsområdet.

TT-netværket rammer Kolding, Fredericia og Nordsjælland

Det betød samlet set, at Telenor øgede antallet af mobilmaster i Kolding og Fredericia området fra 81 til 116.

Du kan også lytte til vores podcast Her er fremtiden for 4G.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer