Mobilnettene overlevede stormen

Mobilnettene i Danmark blev kun lidt påvirket af stormen. 

Mobilmast, telemast, basestation

Danskerne havde få problemer med telefonen i stormvejret.(Foto: TDC).

Mobilnettene blev kun i mindre grad påvirket under stormen, der ramte landet den 28. oktober.

Telia og Telenor siger til MereMobil.dk, at de ikke havde nogle større fejlmeldinger på deres netværk. Telia havde dog mandag eftermiddag en udfording med deres telefonsvarerservice, der en overgang var ude af drift.

TDC havde en overgang udfordinger med mobilnettet omkring Odense, og på det østlige Fyn samt i Sønderjylland. Årsagen var strømafbrydelser.

Heller ikke teleselskabet 3, har oplevet andet end kortvarige problemer.

Beredskabsstyrelsen opfordrede folk til at sende SMS i stedet for at ringe, for at undgå unødig belastning af mobilnettet.

Samlet kom de danske mobilnet lettere gennem stormen, end mange have trampoliner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram