Lumigon T2 – vi har den i hænderne

0

Eksklusivt: Her er Lumigon T2. Vi har den i hænderne.

Når mobilproducenterne lancerer deres nyeste smartphones, så vil de oftest gøre alt for at få mest mulig omtale og gratis PR, på deres netop lancerede produkt. Men med den nye danske smartphone Lumigon T2, forholder det sig anderledes.

Lumigon har ikke været specielt samarbejdsvillige, og ville ikke udlåne testeksemplar til os, men vi har været så heldige at få fremskaffet et alligevel. I den forbindelse tusinde tak til de mange kontakter vi har i branchen, der gjorde dette muligt.

Produktet er sat til salg via Expansys.dk, men til trods for dette udtaler Lars Gravesen, direktør i Lumigon til os, at ”T2 er ikke lanceret på det danske marked endnu”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer