Sådan kontakter du MereMobil.dk

kontakt_illustration_arkiv.jpg

Telefon og mailadresse til faste medarbejdere

John G. Pedersen, chefredaktør +45 60 82 78 00 [email protected]
Lene Birkeslund, journalist +45 60 20 22 99 [email protected]

Sådan sender du os pressemeddelelser

Du er velkommen til at sende pressemeddelelser til MereMobil.dk. Du bedes sende til dem til vores fælles mailboks.

Send pressemeddelelser på: [email protected]

Hvis du er journalist og har brug for ekspertudtalelser eller baggrundsviden så se under Pressekontakt.

Postadresse til MereMobil.dk

MereMobil.dk
John G. Consult ApS
Dannebrogsgade 1
5000 Odense C
CVR: 29 30 86 32

Se adressen på Google Maps.

Skriv en kort besked direkte til os

Jeg er altid rigtig glad for at modtage henvendelser fra dig der læser med. Du er meget velkommen til at sende os en kommentar eller spørgsmål via formularen herunder. Da jeg modtager rigtigt mange henvendelser kan jeg ikke love svar på alle spørgsmål, men jeg svarer på så mange jeg kan, og så hurtigt som muligt.

Vh. John G.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Journalister på MereMobil.dk

John G. Pedersen

John G. Pedersen

John G. Pedersen,
Chefredaktør og indehaver

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Gennem snart 20 år har han dækket det mobile stofområde, og leverer i dag daglige nyheds, guides og anmeldelser på MereMobil.dk.Han skriver desuden artikler, analyser og anmeldelser til medier som Ekstra Bladet, Jyllands-Posten m.fl.

Du kan jævnligt opleve John G. som ekspert i medier som DR, TV 2 News og DR P3, samt en lang række regionale radioer, magasiner og udgivelser.

Følg John G. på Facebook og Twitter.

Kontakt John via mail eller telefon: +45 60 82 78 00.

 

Lene Birkeslund

Lene Birkeslund

Lene Birkeslund,
IT-journalist

Siden 2006 har Lene dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Nu er hun fastansat på MereMobil.dk, og er hver dag opdateret på den seneste udvikling og kommende trends. Lene er flittig bruger af iOS-enheder, men har også stor indsigt i Android-platformen. Gennem artikler forsøger hun at tilgodese det kvinde segment af læserne. Disse udgør cirka 30 procent af læserne af MereMobil.dk.

Følg Lene på Twitter.

Kontakt Lene via mail eller telefon: +45 60 20 22 99.

 

Johnny Kragebæk Olesen

Johnny Kragebæk Olesen

Johnny K. Olesen,
IT-journalist

I mange år har Johnny beskæftiget sig med IT og mobil infrastruktur. Han har en meget bred viden indenfor forbrugerelektronik. Johnnys speciale er netværksteknologier, og andre usynlige ting, der er essentielle for forbrugernes oplevelse, men som ikke altid er synlige for dem.

Johnny skriver typisk længere nørdede afhandlinger på MereMobil.dk. Han er en del af vores freelance-team.

Kontakt Johnny via mail.

 

Jacob Smidt

Jacob Smidt

Jacob Smidt,
IT-journalist

Jacob er mobilfreak med en forkærlighed til Android, og freelancer på MereMobil.dk. Han har tidligere været en fast del af den daglige nyhedsdækning, men bruger nu sin fritid på at skrive seneste nyt. Ud over bred viden om Android og Google, har han også en stor forståelse for IT og elsker nye gadgets.

Følg Jacob på Google+ og Twitter.

Kontakt Jacob via mail.

 

Allan Hansen

Allan Hansen

Allan Hansen,
IT-journalist

Allan elsker telefoner, gadgets og ny teknologi. Han sværger ikke til en særlig telefon eller brand, men kan lide at afprøve de muligheder, som teknologien giver os. Han synes, at tech-snak hurtigt kan blive for nørdet, og mener, at tingene skal siges i et tilgængeligt sprog. Til dagligt arbejder han som skolelærer, hvor han brænder for at få programmering på skoleskemaet, men er også freelancer på MereMobil.dk.

Kontakt Allan via mail.

Hvad er MereMobil.dk?

MereMobil.dk er et onlinemedie hvor vi dækker teknologi der på den ene eller anden måde er mobilt. MereMobil.dk er etableret i 2013, men medarbejdere og freelancere og alle langt længere erfaring.

Gennem anmeldelser, tips, guide og daglig nyhedsdækning tegner vi et billede af hvordan teknologien udvikler sig. Hele tiden med fokus på slutbrugeren og skrevet i et sprog, så de fleste kan være med.

Læs også: Om MereMobil.dk.