Nu kan Anker powerbanks købes i Danmark

Anker powerbanks kan nu købes i Danmark. En dansk webshop har indgået en skandinavisk aftale med Anker.

Anker PowerCore 20100 mAh med Power IQ (Kilde: Powerbanken.dk)

Anker PowerCore 20100 mAh med Power IQ (Kilde: Powerbanken.dk)

De fleste kan formentlig nikke genkendende til, at være på farten og alligevel mangle strøm på telefonen. Det kan enten være på grund af en travl dag eller fordi man bare i land tid er langt væk fra en almindelig oplader.

Sommerens landeplage, mobilspillet Pokémon Go, gjorde sit for at få salgstallene af powerbanks i vejret, fordi spillerne hele tiden trak ekstra meget på telefonens batteriresurser. Og her er en powerbank et uundværligt hjælpemiddel.

Da Pokémon Go var på sit højeste kunne eksempelvis Elgiganten meddele, at salget af powerbanks i perioden var fordoblet, i forhold til samme periode året forinden. Et varehus i Århus havde ligefrem firedoblet salget.

 – Power Poke – powerbank til Pokémon Go dillen

Skal du have en powerbank er det også vigtigt, at finde ud af hvad dit reelle behov er. Der findes nemlig et væld af størrelser, typer og til meget forskellige priser. Et af de mest anerkendte mærker er Anker. I hvert fald har det i nogle kredse på nettet fået en slags kultstatus.

Anker PowerCore 20100 mAh med Power IQ (Kilde: Powerbanken.dk)

Anker PowerCore 20100 mAh med Power IQ (Kilde: Powerbanken.dk)

Søger flere forhandlere

Tidligere har du måtte kigge på udenlandske sider, hvis du ville have fingre i et Anker-produkt. Men sådan er det ikke længere.

Den danske webshop Powerbanken.dk har indgået en skandinavisk distributionsaftale med Anker, og arbejder nu på at opbygget et forhandlernet.

– “Anker er USAs, og nok verdens, største brand inden for USB-opladning. Det har derfor været naturligt for os, at forsøge, at forhandle deres produkter, da vi oplevede en stigende efterspørgsel blandt vore kunder,” fortæller Jacob Oppenheim, direktør i Powerbanken.dk ApS, til MereMobil.dk.

Nu skal firmaet sætte turbo på Ankers engagement i dette markedsområde, og er derfor på udkig efter flere salgskanaler og samarbejdspartnere.

– “Anker har certificeret os som distributør af alle deres produkter i hele Skandinavien, hvilket også betyder, at vi og Anker er interesserede i, at få flere forhandlere ind,” siger Jacob Oppenheim.

Han forventer Anker inden for de kommende to år vil være markedsleder inden for powerbanks i Skandinavien.

Efter aftalen med Anker er indgået, og produkterne er kommet på hylderne, har Powerbanken ApS oplevet, at disse enheder nu står for størstedelen af omsætningen.

– “Det er over alt forventning,” lyder det fra direktøren.

 – Huawei oplader et batteri til 48 procent på fem minutter

Mere til historien

Powerbanken.dk er en dansk webshop i vækst med base i Odense. Foruden powerbanks sælger de også kabler, opladere, skærmbeskyttelse og meget andet.

Læs også:
Phoamy fjerner vindstøjen fra mobilsamtalerne

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
Få ekstra strøm på din iPhone med ny batteriløsning

RYGTE: Apple arbejder på en ny MagSafe-baseret powerbank til iPhone 12-serien. Batteripakken klikkes på bagsiden, så telefonen kan bruges mens den lader.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram