Kähler på vej med trådløs højttaler

KORT NYT: De fleste danskere kender Kähler fra de klassiske vaser – dem med striberne, men Kähler er nu på vej med noget helt andet – en trådløs højttaler.

Kähler Futago højttaler

Kähler Futago højttaler

Kähler er formentlig bedst kendt for deres populære vaser, hvor særligt den guldstribede jubilæums-udgave i sommeren 2014 satte ”danskerne” på den anden ende.

 – Libratone Loop – design-rigtig lydoplevelse

Men Kähler er andet end kun vaser og diverse porcelænsting. Firmaet udvider nu også deres sortiment til at indeholde en trådløs højttaler. Det oplyser de på deres officielle Instagram-profil.

Kähler står dog ikke selv bag produktionen af højtaleren, men har udviklet den i samarbejde med højttalerproducenten System Audio.

Højtaleren hedder Futago og kunne på mange punkter godt minde ufatteligt meget om Libratone Zipp – den leder i hvert fald tankerne derhen med dens runde form, læderstrop, betjening på toppen og ”todelte” design. Materialerne er keramik, træ og læder.

 – TEST: Samsung SB330 – trådløs højttaler med kedelig lyd

Den nye højtaler kommer på markedet i løbet af marts måned og vil få en pris på omkring 1.900 kroner. Det er endnu uvist, hvor den nye højttaler fra Kähler vil blive forhandlet.

Mere til historien

Kähler har også produceret en masse andre varer end den meget populære jubilæumsvase, der lagde en række danske webshops ned, da den blev sat til salg. De har netop fremvist dette års nye farver, der blandt andet inkluderer en vase med perlemorsfarvet striber.

To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
AirTag 2 måske først klar i 2025

Der har været mange rygter om næste generation af Apples AirTag. Nu forlyder det, at AirTag 2 måske først er klar i 2025.

(mere…)
Afslører billeder HomePod med LCD-skærm?

Nye billeder af HomePod-prototype med LCD-skærm på toppen er dukket op.

(mere…)
HomePod Mini eller Sonos One? Hvilken skal du købe?

VIDEO: Jeg har lyttet en del til HomePod Mini og Sonos One. Her er min dom over de små højttalere.

(mere…)
Sonos Move 2 test | Forbedret, tung og dyr

TEST: Batteritiden er længere, og lyden er bedre, men vægten og prisen er stadig høj. Læs min test af den transportable højttaler, Sonos Move 2, her.

(mere…)
Apple i modvind med nye iPhone-covers
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram