Direktørens blog

Direktørens blog
Google har kuk i branding og markedsføring

BLOG: Google har fuldstændig kuk i deres branding. Løbende navnændringer forvirrer forbrugerne.

Læs mere
Direktørens blog
Indholdstjenester er fremtiden – minutter og data er langt fra nok

Direktørens blog: Alle teleselskaber sælger det samme. Branchen skal genopfindes, og det er ikke nok blot at sælge minutter.

Læs mere
Direktørens blog
Priskrig er et udtryk for manglede innovation

Direktøren blog: Prisdumping duer ikke i fremtiden. Det er et udtryk for manglende innovation. Telebranchen skal lære om følelser og at det er okay med få, men loyale kunder.

Læs mere
Direktørens blog
Huawei… hvad for noget – og andre svære ord

Direktørens blog: Danskerne lærte at sige Hyundai, Toyota og Orange. Nu er turen kommet til mobilmarkedet hvor nye brands som Xiaomi og ja, Huawei skal ind i ordforrådet.

Læs mere
Direktørens blog
Til kamp mod høje udlandstakster

Direktørens blog: Telebranchen har levet godt af høje udlandstakster. I 3 indrømmer vi, at der sættes penge til, ved at tilbyde kunderne billig data i udvalgte lande.

Læs mere
Direktørens blog
Det er tid til hovedrengøring i telebranchen (kommentar)

Direktørens blog: En fremtrædende teledirektør erkender, at branchen ikke har behandlet kunderne godt nok. Han peger på, at der skal gøres hovedrent i branchen.

Læs mere
Direktørens blog
Fem IT-tendenser for 2014 (kommentar)

Direktørens blog: Nokia-chef giver sit bud på, hvilke fem tendenser der bliver gældende i løbet af 2014 på smartphone- og tabletmarkedet.

Læs mere
Direktørens blog
Sådan bliver mobilåret 2014

KOMMENTAR: Fitnessarmbånd, smartwatches og store skærme vil tegne 2014. Det er konklusionen efter Mobile World Congress lukkede.

Læs mere
Direktørens blog
Phablets – ja tak! (kommentar)

Direktørens blog: Phablets er kommet for at blive, og jeg bruger dem selv – men det krævede mod at springe på, og var for mig grænseoverskridende.

Læs mere
Direktørens blog
Direktørens blog – eksklusive inputs fra toppen af telebranchen

Hvad mener den adm. direktør? Og bruger han / hun selv teknologien? MereMobil.dk giver dig adgang til holdninger fra topledere i den danske telebranche.

Læs mere
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram