MobilePay har nu hele Norden med

Det er nu muligt at sende penge via MobilePay på tværs af de fire nordiske lande.

MobilePay åbner nu op for muligheden for, at overføre penge til svenskere via MobilePay-appen og Vipps (Foto: Vipps MobilePay)
MobilePay åbner nu op for muligheden for, at overføre penge til svenskere via MobilePay-appen og Vipps (Foto: Vipps MobilePay)

MobilePay oplyser, at Sverige nu er med. Dermed er det nu muligt at sende penge på tværs af landegrænserne mellem de fire nordiske lande: Danmark, Norge, Sverige og Finland. 

MobilePay er klar med ny betalingsfunktion

Alt efter hvilket land så sker det via MobilePay-appen eller ”søster-appen” Vipps. Det oplyser, Vipps MobilePay i en pressemeddelelse. 

-”Det er en milepæl for os at få Sverige med i vores app, for nu kan vi i fire nordiske lande for første gang dele regninger og sende penge uden at skulle tænke på landegrænser. Det rkæver blot, at vi har hinandens telefonnumre,” udtaler Anette Bøje, der er landechef for Vipps MobilePay i Danmark.

I Danmark, Norge og Finland er der tilsammen omkring 12 millioner brugere af Vipps og MobilePay og man kan betale med Vipps og MobilePay hos godt 500.000 salgssteder i de tre lande. 

Der er også et ”lanceringstilbud”, da prisen for at sende penge over landegrænserne midlertidigt sænkes fra fire til to procent. Dette kører indtil udgangen af oktober. Der kan også komme et valutatillæg fra afsenderens bank. Men det er altså gratis at modtage penge. 

Her er den nye funktion i MobilePay

Det er i skrivende stund ikke muligt at betale i andre landes butikker, men det vil det blive inden længe. 

Mere til historien

For at sende penge, skal man have et betalingskort. Vil man modtage penge fra andre lande, skal man indstille et modtagerkort i Vipps- eller MobilePay-appen.

Her er den nye funktion i MobilePay

En ny funktion, som brugerne har efterspurgt, er nu klar til MobilePay.

(mere…)
MobilePay advarer mod falske pengeanmodninger

KORT NYT: MobilePay er ude med en advarsel, da der netop nu opleves svindel med pengeanmodninger.

(mere…)
MobilePay er klar med ny betalingsfunktion

Du kan nu sende penge til venner og familie i de nordiske lande, men det er ikke gratis.

(mere…)
iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram