Apple: Du behøver ikke opdatere til iOS 18

iOS 18 er lige på trapperne. Vil du IKKE opdateret? Du kan faktisk blive på iOS 17, men fortsat modtage sikkerhedsopdateringer.

IOS 17 overblik
Behold iOS 17 til du ved alle dine favorit-apps er understøttet på iOS 18. (Grafik: MereMobil.dk)

Apple har offentliggjort datoen for, hvornår de frigiver den næste store opdatering til iOS. Det sker mandag den 16. september.

Opdateringen kommer med en masse nye features og funktioner. Men nogle brugere ønsker måske ikke at installere den nye opdatering med det samme for at undgå fejl eller problemer i forhold til vigtige apps. Det skriver 9to5mac.

Derfor giver Apple også brugerne muligheden for at beholde iOS 17 og fortsat modtage sikkerhedsopdateringer.

Der er allerede en opdatering på vej, som hedder iOS 17.7. Den indeholder umiddelbart ikke andet end sikkerheds- og fejlrettelser.

LÆS MERE: De 8 vigtigste nyheder til din iPhone – iOS 18 overblik

Du vil blive præsenteret for begge opdateringer i dine indstillinger og derudfra kunne vælge at beholde iOS 17 eller opgradere til iOS 18 og de mange nye features.

Det er ikke første gang, at Apple har givet brugerne muligheden for at beholde den ”gamle” version, men fortsat modtage sikkerhedsopdateringer.

Men elsker du nyt, så kan du glæde dig til næste uge, hvor Apple frigiver iPadOS 18, watchOS 11, tvOS 18, visionOS 2 og macOS Sequoia og selvfølgelig iOS 18.

Du kan se listen over, hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 18 her.

LÆS MERE: Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

Overblik: Dette er nyt i iPhone 16 og iPhone 16 Pro

Se flere techvideoer på dansk – følg gratis vores YouTube kanal

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple-brugere er generelt rigtig gode til at få deres produkter opdateret. Du kan se fordelingen af iOS-versionerne i juni 2024 her.

Apple har udsendt iOS 17.7 opdatering

KORT NYT: Kan eller vil du ikke opdatere til iOS 18 eller iPadOS 18, så er der også netop frigivet en ny opdatering til iOS 17.7 og iPadOS 17.7.

(mere…)
Sådan tjekker du om RCS-beskeder virker på din iPhone

GUIDE: Med iOS 18 kommer RCS-beskeder til iPhone. Læs her hvordan du tjekker om RCS virker på din iPhone.

(mere…)
Apple bekræfter 8 GB RAM på iPhone 16

De nye iPhone 16-modeller kommer med 8 GB RAM, det har Apple nu bekræftet.

(mere…)
Her er nyhederne i iOS 18 til din iPhone

OVERBLIK: Nu kan du hente den næste store opdatering din iPhone. Vi har samlet de største nyheder, så du er godt klædt på til iOS 18.

(mere…)
Nu kan du opdatere din iPhone til iOS 18

UDE NU:  Så er årets største funktionsopdatering til iPhone frigivet. Du kan download den nu.

(mere…)
Se her om du kan opdatere din iPhone i aften

SE LISTEN: I aften klokken 19 udkommer den næste store iOS-opdatering med mange nyheder, men ikke alle kan opdatere til iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram