MereMobil.dk runder stor milepæl

En stor milepæl er nået for MereMobil.dk på vores YouTube-kanal. Vi er meget glade for din store opbakning og støtte.

MereMobil.dk har rundet 2,1 millioner afspilninger på YouTube (Kilde: VidiQ)
MereMobil.dk har rundet 2,1 millioner afspilninger på YouTube

MereMobil.dk har for kort tid siden rundet en kæmpe milepæl på vores YouTube-kanal. Vi har nemlig nu rundet 2,1 millioner visninger af videoer.

LÆS MERE: MereMobil.dk når mål længe før planlagt

Det synes måske ikke af meget, da mange af de unge YouTubere, har flere hundrede tusinde (eller mere) visninger af en enkelt video. Så heldige er vi ikke – dog er vi glade for den store opbakning, at vi altid får fra vores følgere.

Husk også, at du altid kan finde videoer – både nye og gamle – på vores kanal.

Du finder vores kanal på YouTube her.

Den første video, vi uploadede, var en video om en dansk udviklet app, som hed Foldercam. Du kan se eller gense videoen herunder.

Vi kan røbe, at vi selv synes det er sjovt at se, hvad der er sket i de 11 års tid siden den udkom og til nu. Både på videoproduktionen, men også smartphone-udviklingen – samt den noget yngre John G.

Vi kan også røbe, at der ikke var mange, som fulgte MereMobil.dk på YouTube dengang – videoen har nemlig kun 421 visninger.

Vores første video: Foldercam – her er den gode idé

Foldercam eksisterer ikke længere

Vores mest populære video er fortsat en video om Sony Xperia X, som er set mere end 75.000 gange.

Sony Xperia X – det vidste du ikke om X-serien

Hvis du vil sammenholde noget med produktionen, så kan vi anbefale du også kigger nærmere på nogle af de nyeste videoer herunder.

Kia EV9 er en tech-kampvogn – DEL 1

Vi vil blive glade, hvis du vil trykke “abonner” inde på vores YouTube-kanal, hvis du ikke allerede abonnerer på vores videoer.

Mere til historien

MereMobil.dk producerer også podcasts, som du også altid kan lytte til – enten i din favorit podcastplayer eller på vores hjemmeside.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram