Billigere variant af Polestar 3 er på vej

Polestar 3 rammer markedet i oktober og prisen er høj, men en billigere variant er på vej i starten af 2025. Her er priserne.

Polestar 3 (Foto: Polestar)
Polestar 3 kommer til oktober (Foto: Polestar)

Polestar har efterhånden fået solgt en del af deres Polestar 2-modeller. Og der gøres klar til, at Polestar 3 kommer i handlen. Det ventes, at den første sending af Polestar 3 lander i Danmark i oktober måned. Det skriver Bilbasen.

De første varianter af Polestar 3 er med firehjulstræk og mindst 489 hk. Det betyder også, at prisen er høj. Den billigste variant af Polestar 3 med firehjulstræk starter ved 725.000 kroner.

LÆS MERE: Polestar 5 kan lades fra 10-80 procent på 10 minutter

Men der er også godt nyt, hvis man vil have en Polestar 3, men ikke vil betale så meget.

En billigere løsning er nemlig på vej. Det er Polestar 3 med baghjulstræk. Den kan bestilles allerede nu. Her er besparelsen 50.000 kroner for at vælge baghjulstræk. Leveringen af denne starter i februar eller marts 2025.

Udstyret er det samme som i modellerne med firehjulstræk.

Der er flere forskellige pakker, bl.a. Pilot-pakken med aktiv sporskifteassistent og 360 graders kamera med 3D-visning til 15.625 kr. og Plus-pakke med Bowers & Wilkins-lydanlæg, aktiv støjreduktion, head-up-display mv. til 43.750 kr. (pakken kræver, at man også køber Pilot-pakken).

Dette bringer den første variant op på 784.375 kroner.

🚘 Her finder du et kæmpeudvalg af pærer, olier, bilpleje og alt du har behov for til din bil. Tjek udvalget af biltilbehør og priserne her Annoncelink Bemærk! Der er dag-til-dag levering og 365 dage returret.

For og imod – baghjulstræk vs. Firehjulstræk

Polestar 3 (Foto: Polestar)
Her ses Polestar 3. Da vi tidligere kørte i en periode i Polestar 2, lavede vi denne video, hvor vi ser på de ting, som bilproducenterne og sælgerne sjældent fortæller dig (Foto: Polestar)

Hvis man går fra single motor til dual motor, så sker der noget med totalvægten på bilen. Det betyder også, at rækkevidden næsten automatisk øges. Det er dog ikke noget revolutionerende.

Med den forreste elmotor fraværende i den nye Polestar 3 Long Range Single Motor stiger rækkevidden med 19 kilometer på en opladning. Batteriet er det samme som i de firehjulstrukne, og det giver sammenlagt 650 kilometer.

Det er også uvist, hvad forskellen på vægten af den baghjulstrukne variant og den firehjulstrukne variant er.

POLESTAR-KRITIK: Polestar-direktør: Jeg har ro i maven

Forskellen ses særligt på hestekræfter, hvor den kommende basisvariant med single-motor har 299 hk, mens Long Range Dual Motor har 489 hk og Long Range Dual Motor Performance har 517 hk.

Topfarten i Polestar 3 med Single Motor er 180 km/t, mens de firehjulstrukne varianter kan have en topfart på 210 km/t. Skal du køre med trailer, så må Single Motor trække 1.500 kg, mens Dual Motor-modellerne må trække 2.200 kg.

Nogle af de åbenlyse konkurrenter til Polestar 3 er Audi Q6 E-Tron, BMW iX, Mercedes EQE SUV og Xpeng G9. De tre første er i nogenlunde samme prisniveau, som Polestar 3, mens Xpeng G9 er noget billigere.

Vi har prøvekørt Polestar 2 i 2024-udgaven. Her kan du se vores oplevelser med bilen.

Officiel Polestar 3 video

Mere til historien

Det med Dual Motor ses særligt, når det kommer til accelerationen. Her kan basismodellen med Single Motor gå fra 0-100 km/t på 7,8 sekunder, mens Dual Motor med firehjulstræk gør det på 5 sekunder. Performance-modellen er hurtigst med 0-100 km/t på 4,7 sekunder.

Trods prisstigning var varslet er prisen fortsat uændret

Tesla i juni måned ud, at prisen formegentlig ville stige på Tesla Model 3 pr. 1. juli. Men prisen er fortsat uændret.

(mere…)
Kører du på ferie i elbil? Her er de gode råd

TIP: Skal du på kør-selv-ferie i elbil, så læs med her.

(mere…)
Fra 10 til 80 procent på 14 minutter

Hurtigopladning til elbiler er i hastig udvikling. Elbilsproducenterne kæmper om at overgå hinanden.

(mere…)
Store problemer med Volvo EX30

Softwarefejl får angiveligt nogle bilejere til at returnere deres Volvo EX30.

(mere…)
Polestar 2 får længere rækkevidde og nye farver

Polestar er klar i nye farver og ændrede udstyrspakker, samt længere rækkevidde på Polestar 2. Her er detaljer og priser.

(mere…)
Hvor længe holder batteriet i en elbil? Her er svaret!

Levetiden i elbilsbatterier er blevet kortlagt i en omfattende undersøgelse på tværs af 6.300 elbiler. Her er resultatet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram