Apple klar med nye softwareopdateringer

Apple har netop udsendt en ny opdatering til iPhone, iPad, Mac og Apple Watch.

iPhone 15
Apple har netop sendt nye softwareopdateringer ud til både nyere og ældre iPhone modeller, derudover er der også ny iPadOS, watchOS og macOS-opdatering. (Foto: MereMobil.dk)

-”Denne opdatering indeholder vigtige fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere,” sådan skriver Apple selv om den nye opdatering iOS 17.6. 

Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

De kommer ikke ind på, hvilke vigtige fejlrettelser der er i opdateringen. Ligesom det heller ikke virker til, at der er nogle nye funktioner på vores marked.

Der er en ny feature I TV-appen, som hedder Catch Up, der blandt andet er tilgængelig som en del af MLS Season Pass. Det skriver 9to5mac.

Foruden opdateringen til iOS 17.6, så har Apple også frigivet softwareopdateringerne iPadOS 17.6 og watchOS 10.6.

Du finder opdateringerne på din enhed ved at gå ind i ”Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering”. Her kan du også se om din enhed er ajour eller der er en opdatering klar. 

Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

Foruden iOS 17.6 har Apple også frigivet opdateringerne iOS 15.8.3 og iOS 16.7.9, der er sikkerhedsopdateringer til de enheder, der ikke kan opdateres til iOS 17.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple har også udsendt en ny opdatering til macOS Sonoma, hvilket er version 14.6.

Læs også:
Apple Intelligence er klar til test

Nu kan du opdatere din iPhone til iOS 18

UDE NU:  Så er årets største funktionsopdatering til iPhone frigivet. Du kan download den nu.

(mere…)
Her er nyhederne i iOS 18 til din iPhone

OVERBLIK: Nu kan du hente den næste store opdatering din iPhone. Vi har samlet de største nyheder, så du er godt klædt på til iOS 18.

(mere…)
Se her om du kan opdatere din iPhone i aften

SE LISTEN: I aften klokken 19 udkommer den næste store iOS-opdatering med mange nyheder, men ikke alle kan opdatere til iOS 18.

(mere…)
Nu kan du forudbestille iPhone 16-serien

Vil du være en af de første til at få en af de nye iPhone 16-modeller? Så kan de forudbestilles. 

(mere…)
Flere Apple-produkter mangler stadig USB-C

Der er stadig flere Apple-produkter med Lightning-stik, som mangler at blive opgraderet.

(mere…)
Prisfald: iPhone er blevet billigere

Generelt bliver de fleste varer vi køber dyrere og dyrere, men Apple har prissat iPhone 16-serien til 2020-priser. Se listen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram