Gør din pool digital: Mål temperatur og værdierne med en app

TIP: Den danske sommer betyder swimmingpool eller spa i haven. Her er 4 enheder, der letter vedligeholdelsen af kemiværdierne.

Pool i haven er for mange danske børnefamilier lig med sommer (Foto: MereMobil.dk)
Pool i haven er for mange danske børnefamilier lig med sommer (Foto: MereMobil.dk)

Der findes ikke et byggemarked, supermarked eller legetøjsbutik, som ikke sælger havepools i forskellige størrelser samt masser af tilbehør til poolen.

Du kan måle pH- og klorværdierne med tabs/piller og små strips. Sidstnævnte giver dog ikke særligt præcise målinger. Her er et pH/klor testsæt med piller og en farveskala bedre.

Vi har selv pool i haven hver sommer, og efter 2022-sæsonen hvor vi sloges med klamt grønt vand, begyndte vi at interessere os for at få mere valide målinger af poolvandet.

Her kommer digitale enheder, gerne med en app, ind i billedet. Lige nu afprøver vi BWT’s digitale vandtester.

Vandkvaliteten i poolen er virkelig vigtig

En af de absolut vigtigste ting ved en havepool på græsset eller terrassen, er at holde øje med kvaliteten af vandet. Ingen gider jo lege i en grøn algesump eller et uigennemsigtigt mælkehvidt lag.

Når det kommer til digitale testere af poolvand, så er den nok mest roste Pool Lab Digital Pool Tester fra Swim & Fun, som ofte får god omtale på Facebooks poolgrupper.

Den findes i to versioner, hvor arbejdet er lidt mere besværligt i første generation, men prisen er også en del lavere. Se priserne herunder.

Der findes også enheder, som laver realtidsmålinger af poolvandet.

Disse er f.eks. Blue Connect GO og BWT Digital pooltester PWM (klor). Ved disse kan du på med app på din smartphone følge vandkvaliteten tæt og få notifikationer, hvis der skal ændringer til.

Blue Connect GO og BWT Digital pooltester PWM (klor) kan udlæse temperatur, pH og desinfektionsmiddelniveau (ORP). Disse måler ikke direkte klorværdien i poolen. Her må du kigge på en konverteringstabel eller supplere med testpillerne. Tilgengæld får du notifikationer, hvis vandet ikke er “som det skal være”.


Priser på digitale pool-testere

Annoncelink

ProduktPrisForhandler
Pool Lab 1, Digital Pool Tester828 kr.Klik her
Pool Lab 2, Digital Pool Tester1.299 kr.Klik her
Blue Connect GO 1.501 kr.Klik her
BWT, pooltester PWM (klor)3.399 kr.Klik her
Priserne er indhentet den 19. juni 2024

Rengøring af poolen

Der findes forskellige pool-robotter, som rengør poolens bund.

Jeg har dog ikke kunne finde nogle, hvor man har kunne følge rengøringen på en app, som det kendes fra robotplæneklippere og robotstøvsugere.

Opvarm poolvandet

Det er muligt, at få forskellige varmepumper med og uden Wi-Fi. Du skal vide, at der kræves rigtigt meget energi, hvis du med succes skal opvarme vandet i havepoolen.

Den bedste måde at holde på vandets temperatur er ved at anvende et termocover til poolen, som overfører solens varmeenergi til vandet – og holder på den varme, der allerede er tilført.

Her kan du se prisen på et pool-termo-cover Annoncelink

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af robotplæneklipperen Husqvarna 410XE NERA her, der er en af de Husqvarna-modeller, som kan danse måldans under EM.

Sådan tjekker du om RCS-beskeder virker på din iPhone

GUIDE: Med iOS 18 kommer RCS-beskeder til iPhone. Læs her hvordan du tjekker om RCS virker på din iPhone.

(mere…)
Sådan undgår du at din gamle Gmail slettes

GUIDE: Her kan du læse, hvordan du let kan undgå at din gamle Gmail-konto bliver slettet af Google.

(mere…)
Det vigtigste om iPhone 16 og iPhone 16 Pro på 13 minutter

VIDEO: Her er overblikket du mangler! Vi har samlet de vigtigste nyheder, som er værd at kende, når du overvejer at købe iPhone 16 eller iPhone 16 Pro.

(mere…)
Den bedste foldbare telefon 2024

DUELTEST: Skal du vælge Pixel 9 Pro Fold, Samsung Galaxy Z Fold6 eller OnePlus Open? Her er den bedste foldbare telefon i 2024.

(mere…)
7 gode råd til at vælge den bedste powerbank

GUIDE: Læs her hvordan du finder den bedste powerbank, der kan bruges til både telefoner, computere og tablets.

(mere…)
Find din fodbold på streaming: Listen du mangler

GUIDE: Her er overblikket over hvilke streamingtjenester der viser dine yndlingsligaer og -turneringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram