Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

iOS 18 Beskeder (Foto: MereMobil.dk)
Design hvordan dine links skal se ud (Foto: MereMobil.dk)

Med iOS 18 bliver vi præsenteret for en masse nyheder, heriblandt mange opdateringer til Apples Besked-app.

Vi har opsummeret nogle af nyhederne her, så du ved, hvad du kan forvente af efterårets opdatering.

Der er desværre nogle nyheder, som vi må vente med. Det gælder blandt andet beskeder via satellit. De nyere iPhone-modeller har mulighed for at koble på satellit i nødstilfælde, men desværre er dette ikke tilgængeligt i Danmark.

RCS

En af de helt store nyheder er måske ikke engang en nyhed. Faktisk blev vi allerede opmærksomme på det tilbage i 2023, hvor Apple annoncerede, at RCS ville komme til iOS i 2024.

Sådan er iOS 18-opdateringen til din iPhone

Nu er vi dog blevet klogere på en dato, og det ser ud til, at det bliver sammen med lanceringen af iOS 18, at vi får den at se.

RCS bliver ikke en erstatning for iOS, men det vil give flere muligheder, når det drejer sig om kommunikation mellem iOS og Android. For eksempel vil billeder kunne sendes i en højere opløsning end via MMS.

LÆS MERE: Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

Reager på beskeder, med nye muligheder

iOS 18 Beskeder (Foto: MereMobil.dk)
Nye muligheder for at reagere på beskeder med iOS 18 (Foto: MereMobil.dk)

Snart vil du også have flere muligheder, når du skal reagere på beskeder. De typiske reaktionsmuligheder har fået en lille opgradering i design.

Du kan også reagere med andre emojis nu, hvilket du ikke har kunnet tidligere. Det gør altså, at mulighederne er mange flere og minder om Messenger i måden, man kan reagere på.

Flere skrift-muligheder og send senere

iOS 18 Beskeder (Foto: MereMobil.dk)
Flere effekt muligheder og mulighed for at planlægge en besked (Foto: MereMobil.dk)

Det er især designet, som man lægger mærke til med iOS 18 i Beskeder. Udover de effekter, man allerede kan lave ved at holde ‘Send’-knappen nede, kan du også give beskederne andre effekter.

På tastaturet finder du nemlig et “A” med fire streger foran. Her kan du vælge, om din besked skal være med fed skrift eller kursiv. Du kan også overstrege et ord og sende beskederne som store eller små bogstaver.

Ligesom mail-appen kan du fremover sende beskeder med forsinkelse. Det giver dig mulighed for at planlægge en besked, der skal afsendes på et senere tidspunkt.

LÆS MERE: Disse telefoner får Apple Intelligence

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Du kan også låse apps med iOS 18. Vi har testet det, og det virker hurtigt og effektivt. Dette gælder også Besked-appen.

Apple klar med softwareopdatering til AirPods

En softwareopdatering med fejlrettelser og andre forbedringer er klar til AirPods – og løser også en Bluetooth-sårbarhed.

(mere…)
iPadOS 18 beta 2 giver mulighed for alternative app stores

Apple har i dag annonceret at de indfører muligheden for yderligere app butikker, samt flere apprelaterede ændringer, på iPad i EU.

(mere…)
Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
Snart kan du skjule og låse apps på din iPhone

TIP: Hvis du har savnet at kunne låse dine apps på iPhone, eller endda skjule dem, så er der gode nyheder.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram