MobilePay får måske brugerbetaling

Det er måske snart slut med at bruge MobilePay gratis. Nye indtægtsmodeller overvejes.

MobilePay er for alvor slået igennem hos de danske mobilbrugere. Siden appen blev lanceret for 10 år siden, har det været gratis at bruge den populære app, men det er måske snart slut.

Der spekuleres i måder på, hvordan der i appen kan tages betaling for nogle funktioner. Det skriver Børsen, som har talt med Claus Bunkenborg, der er topchef hos MobilePay.

Claus Bunkenborg frygter dog også, at sådanne tiltag, som betalingsløsninger vil være, betyder, at færre vil bruge MobilePay. Derfor overvejer MobilePay at lade sig inspirere af Spotify, som har dele af tjenesten, der er gratis, mens man kan tilkøbe den fulde pakke.

MobilePay er ikke en millionforretning, som man måske skulle tro, når man tænker på antallet af brugere og hvor ofte appen bruges.

MobilePay har kørt med stort underskud, der alene i 2022 var på 342 millioner kroner. Det ventes ikke, at regnskabet for 2023 bliver bedre. Det er særligt de mange private overførsler, som koster dyrt.

Det skal til nævnes, at det ikke i skrivende stund er besluttet, hvordan fremtiden ser ud for MobilePay.

Vil du betale for, at kunne bruge MobilePay? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

LÆS OGSÅ: Betaling med MobilePay er i fare

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Tidligere i år lukkede MobilePay appen WeShare, da den ikke blev brugt nok.

Europæisk ”MobilePay” er på vej i år

Det forlyder at en pendant til MobilePay er på vej i løbet af i år. Tjenesten kan håndtere betalinger på tværs af lande.

(mere…)
MobilePay-direktør stopper

Den danske direktør stopper nu hos MobilePay, hvilket oplyses dagen efter han udtalte, at der kan komme brugerbetaling på tale.

(mere…)
Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

(mere…)
Måske betaler du for meget med Apple Pay?

Dankort er billigst at bruge for forbrugeren i Apple Pay, men kun én bank giver forbrugerne muligheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram