Tynd, hurtig, god pris – mød OnePlus 11

EP125: Her kan du lytte til min test af OnePlus 11.

OnePlus 11 podcast

OnePlus 11 koster 6.499 kroner. Det er 800 kroner mindre end modellen fra sidste år. Den gode pris betyder ikke, at du får en dårlig telefon. Faktisk er OnePlus 11 en af de mest vellykkede topmodeller lige nu.

Telefonen yder stort set det samme som Samsung Galaxy S23 Ultra, men har dog ikke de samme muligheder.

De fleste vil notere sig, at kameraet har færre funktioner. Her er Samsungs topmodel noget af det vildeste, du kan købe. Selvom DxOMark ikke var så begejstret for kameraet i Samsung Galaxy S23 Ultra.

OnePlus har allieret sig med Hasselblad omkring fotodelen, så håbløst er kameraet langt fra. Den helt jævne mobilbruger, vil synes, at kameraet er ganske fint i OnePlus 11.

Du kan oplade batteriet i telefonen til 90 procents kapacitet på blot 20 minutter, ved at anvende den medfølgende 100 watts oplader. Desværre har OnePlus 11 ikke trådløs opladning, men den er blandt de telefoner på markedet, der oplader hurtigst.

OnePlus 11 er en vellykket telefon med god batteritid, lækkert design, fornuftigt kamera samt softwareopdateringer i fire år. Nå ja! Prisen er også rigtig fin.

Jeg har givet OnePlus 11 topkarakter i min anmeldelse af telefonen. Selvom det lyder godt. Så vil jeg anbefale, at du inden du vælger at købe telefonen læser min komplette test af OnePlus 11 og ser videoanmeldelsen. Så kan du blive klogere på, hvad der er godt eller knap så godt.

HUSK: Du kan vinde et MereMobil.dk-krus, hvis du kan gætte den mystiske lyd, som afspilles i podcasten. Lyt med og mail mig dit bud INDEN den 5. marts 2023.

LYT TIL PODCASTEN: Du kan lytte til techpodcasten fra MereMobil.dk, hvor vi taler om teknologi på dansk, via Apple Podcasts, Spotify, Podimo samt i alle podcastapps. Søg efter ‘MereMobil‘ Se også episodeoversigten her.

Mere til historien

OnePlus 11 har alert slider på siden til styring af lyd. Denne unikke knap var fjernet på OnePlus 10T, der kom sidste år.

OnePlus Nord CE4 Lite er på vej

KORT NYT: OnePlus oplyser, at de i næste uge er klar med lanceringen af den prisvenlige OnePlus Nord CE4 Lite.  

(mere…)
Dit næste tv: Skal du skifte nu?

PODCAST: Er det tiden til et nyt tv? OLED-skærm eller LCD? Hvad er bedst. Lyt med her før du udskifter din gamle tv-skærm.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er nok en stærk budgettelefon

Nord-telefonerne har altid givet meget værdi for pengene. Nu er OnePlus Nord 4 på vej og det tegner godt.

(mere…)
Sådan vælger du den rigtige powerbank

PODCAST: Den bedste powerbank er ikke den billigste. Her er mindst 5 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige powerbank.

(mere…)
OnePlus 12T – de første specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus i år vil lancere OnePlus 12T. De første specifikationer er nu lækket. Se dem her.

(mere…)
OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram