Motorola er klar med Moto G20

Et nyt medlem til Moto G-familien er klar. Motorola har netop lanceret Moto G20, som er en telefon til lidt over 1.000 kroner. Læs mere om den her.

Motorola Moto G20 (Foto: Motorola)
Motorola Moto G20 (Foto: Motorola)

Motorola er nu klar med den nye Moto G20, der er den seneste model i Moto G-familien. Telefonen kommer med quad-kamera, stor 90 Hz HD+-skærm og så har den lang batteritid. Det er noget af det, som den skal sælges på.

VIDEO: Motorola G100 - 5 minutters video anmeldelse

Kameraet er et quad-kamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels, der gør brug af quad pixel-teknologi, hvilket er med til at levere 4x højere følsomhed under dårlige lysforhold. Der er 12 megapixels output på billederne.

Derudover Moto G20 en 8 megapixels ultravidvinkelssensor, 2 megapixels macrosensor og 2 megapixels dybdesensor. Du får også Night Vision, Panorama, Shot optimazation, Portrait mode, Face beauty, HDR, Manuel mode, High-res zoom, Active photos og Google Lens integration.

Frontkameraet har en opløsning på 13 megapixels.

Ukendt processor

Moto G20 har 6,5 tommer stor skærm med 20:9 billedformat og så har den opdateringsagtighed på 90 Hz. Batteriet har masser af kapacitet, da det er på 5.000 mAh.

Processoren er en mere ukendt af slagsen – og altså hverken Qualcomm eller MediaTek. Derimod er processoren en Unisoc T700 (2xA75 + 6 x A55 1.8 GHz octa-core).

Telefonen er også IP52-certificeret.

Moto G20 har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, som kan udvides med microSD-kort op til 1 TB. Den kommer desuden med Android 11 fra salgsæsken.

Motorola på vej med 108 megapixels kamera i budget-telefon

Prisen for Moto G20 er 1.299 kroner uden abonnement. Den lander i handlen fra 11. maj 2021 hos Elgiganten.

Mere til historien

Motorola har også i forbindelse med lanceringen af Motorola G100 præsenteret "Ready For", som er Motorolas bud på en Samsung Dex-konkurrent. Du kan gøre din Motorola G100 til en slags "PC".

Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
ThinkPhone er ny interessant businesstelefon

ThinkPhone fra Motorola retter sig mod erhvervskunderne - i hvert fald i første omgang. Og det virker som en rigtigt spændende telefon.

(mere…)
Motorola Moto X40 - spændende model?

KORT NYT: I Kina er der kommet en ny Motorola-model i flagskibskategorien.

(mere…)
Motorola: Flere enheder får Android 13 - se listen

Tidligere meldte Motorola ud, at 10 af deres modeller ville få Android 13. Listen er nu opdateret med flere enheder.

(mere…)
Motorola klar med Edge 30 Fusion i Special Edition

Den anmelderroste Motorola Edge 30 Fusion er på vej i en ny særlig farve. Se den nye Special Edition her.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram