Motorola er klar med Moto G20

Et nyt medlem til Moto G-familien er klar. Motorola har netop lanceret Moto G20, som er en telefon til lidt over 1.000 kroner. Læs mere om den her.

Motorola Moto G20 (Foto: Motorola)
Motorola Moto G20 (Foto: Motorola)

Motorola er nu klar med den nye Moto G20, der er den seneste model i Moto G-familien. Telefonen kommer med quad-kamera, stor 90 Hz HD+-skærm og så har den lang batteritid. Det er noget af det, som den skal sælges på.

VIDEO: Motorola G100 – 5 minutters video anmeldelse

Kameraet er et quad-kamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels, der gør brug af quad pixel-teknologi, hvilket er med til at levere 4x højere følsomhed under dårlige lysforhold. Der er 12 megapixels output på billederne.

Derudover Moto G20 en 8 megapixels ultravidvinkelssensor, 2 megapixels macrosensor og 2 megapixels dybdesensor. Du får også Night Vision, Panorama, Shot optimazation, Portrait mode, Face beauty, HDR, Manuel mode, High-res zoom, Active photos og Google Lens integration.

Frontkameraet har en opløsning på 13 megapixels.

Ukendt processor

Moto G20 har 6,5 tommer stor skærm med 20:9 billedformat og så har den opdateringsagtighed på 90 Hz. Batteriet har masser af kapacitet, da det er på 5.000 mAh.

Processoren er en mere ukendt af slagsen – og altså hverken Qualcomm eller MediaTek. Derimod er processoren en Unisoc T700 (2xA75 + 6 x A55 1.8 GHz octa-core).

Telefonen er også IP52-certificeret.

Moto G20 har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, som kan udvides med microSD-kort op til 1 TB. Den kommer desuden med Android 11 fra salgsæsken.

Motorola på vej med 108 megapixels kamera i budget-telefon

Prisen for Moto G20 er 1.299 kroner uden abonnement. Den lander i handlen fra 11. maj 2021 hos Elgiganten.

Mere til historien

Motorola har også i forbindelse med lanceringen af Motorola G100 præsenteret “Ready For”, som er Motorolas bud på en Samsung Dex-konkurrent. Du kan gøre din Motorola G100 til en slags “PC”.

Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro er snart klar i Europa

En ny topmodel fra Motorola er umiddelbart på vej til lancering i vores markedsområde. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola på vej med nyt flagskib

En ny topmodel er på vej fra Motorola med masser af AI-features og fede specifikationer. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro her.

(mere…)
Motorola har lanceret nye budgetvenlige smartphones

Moto G Power 5G og Moto G 5G er de to nye budgetvenlige smartphones fra Motorola, som byder på store opgraderinger.

(mere…)
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram