Er dit mobilabonnement også steget?

KORT NYT: Flere teleselskaber bruger den forestående sommerferie til at liste prisstigninger ind. Er du også ramt?

Prisstigning abonnementer
Ændring af mobilabonnementet hos MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)

Endnu engang sniger teleselskaberne en prisstigning ind på abonnementerne.

Telmore, Yousee, Fullrate, Telenor, Telia, Oister og 3 har sendt beskeder ud til kunderne om, at priserne stiger mellem 10 og 30 kroner om måneden. Det skriver Berlingske.

Ifølge cheføkonom Martin Salamon fra Forbrugerrådet Tænk er prisstigningen nøje velvalgt rent timingsmæssigt.

Op til sommerferien har kunderne ikke tid til at sætte sig ind i markedet, og undersøge hvem som tilbyder det bedste abonnement. Derfor glider prisstigningen lettere igennem hos kunderne.

PRISSNYD: Abonnementsprisen skal ikke gælde "for evigt"

- ”De får fornemmelse af ikke at kunne gå andre steder hen, fordi de andre (teleselskaber, red.) også hæver priserne,” siger Martin Salamon til Berlingske.

Prisstigningerne begrundes med, at der skal bruges flere penge til at sikre bedre mobildækning. Desuden bruger kunderne mere data end tidligere.

På MereMobil.dk har vi også oplevet prisstigningerne. Et af vores abonnementer steg 10 kroner om måneden. Til gengæld får vi 10 GB ekstra data.

Med til den historie hører, at vi i forvejen ikke bruger hele den nuværende datapakke. Nu har vi nedgraderet abonnementet til en pakke med mindre data - så nu sparer vi penge.

Sådan får du hele mobilpakken med på sommerferie

SE OGSÅ: Se priser på mobilabonnementer hos Telia %%%%

Mere til historien

I foråret 2017 hævede alle teleselskaberne også priserne kollektivt. Det skete i forbindelse med, at EU afskaffede roaminggebyrerne. 

Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
Oister giver 6 måneders gratis adgang til Podimo

Elsker du podcasts eller lydbøger, så har Oister måske et tilbud, som du vil finde interessant. 6 måneders gratis adgang til Podimo.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram