Er dit mobilabonnement også steget?

25

KORT NYT: Flere teleselskaber bruger den forestående sommerferie til at liste prisstigninger ind. Er du også ramt?

Prisstigning abonnementer
Ændring af mobilabonnementet hos MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)

Endnu engang sniger teleselskaberne en prisstigning ind på abonnementerne.

Telmore, Yousee, Fullrate, Telenor, Telia, Oister og 3 har sendt beskeder ud til kunderne om, at priserne stiger mellem 10 og 30 kroner om måneden. Det skriver Berlingske.

Ifølge cheføkonom Martin Salamon fra Forbrugerrådet Tænk er prisstigningen nøje velvalgt rent timingsmæssigt.

Op til sommerferien har kunderne ikke tid til at sætte sig ind i markedet, og undersøge hvem som tilbyder det bedste abonnement. Derfor glider prisstigningen lettere igennem hos kunderne.

PRISSNYD: Abonnementsprisen skal ikke gælde “for evigt”

– ”De får fornemmelse af ikke at kunne gå andre steder hen, fordi de andre (teleselskaber, red.) også hæver priserne,” siger Martin Salamon til Berlingske.

Prisstigningerne begrundes med, at der skal bruges flere penge til at sikre bedre mobildækning. Desuden bruger kunderne mere data end tidligere.

På MereMobil.dk har vi også oplevet prisstigningerne. Et af vores abonnementer steg 10 kroner om måneden. Til gengæld får vi 10 GB ekstra data.

Med til den historie hører, at vi i forvejen ikke bruger hele den nuværende datapakke. Nu har vi nedgraderet abonnementet til en pakke med mindre data – så nu sparer vi penge.

Sådan får du hele mobilpakken med på sommerferie

Mere til historien

I foråret 2017 hævede alle teleselskaberne også priserne kollektivt. Det skete i forbindelse med, at EU afskaffede roaminggebyrerne. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer