OnePlus har sendt invitationer ud til MWC-event

Invitationerne er sendt ud til en event under verdens største mobilkonference. Det er endnu uvist om eventen vil byde på produktlancering.

Mobile World Congress 2019 løber af staben i slutningen af måneden. Helt præcis finder verdens største mobilkonference sted i Barcelona fra mandag den 25. februar til og med torsdag den 28. februar.

Allerede søndag den 24. februar tyvstarter flere producenter med at afholde deres lanceringsevents rundt i den spanske by.

OnePlus inviterer til arrangement eller event under dette års Mobile World Congress i Barcelona (Kilde: GSMArena.com)

Xiaomi, Huawei, LG og Sony har meldt sig klar. Nu melder OnePlus sig også klar. De har nemlig udsendt invitationer til et event, som de kalder ”Reimagine”. Det er dog i skrivende stund uvist om det betyder, at de også vil fremvise en eller flere smartphones.

Ifølge GSMArena.com, så skriver OnePlus følgende i invitationen: “Join OnePlus at Ultramarinos where drinks and a taste of the future will be on us”.

Dermed virker det altså ikke til, at vi skal forvente en lancering. Det virker til, at det primært er en “fest for medierne, partnere og eksklusive gæster”.

OnePlus har tidligere oplyst, at de vil være blandt de første producenter med en Snapdragon 855 processor og 5G understøttelse. Om det er dette vi bliver klogere på til dette års Mobile World Congress er altså endnu uvist.

Er dette det kommende 5G-flagskib fra OnePlus?

Det ventes først, at OnePlus 7 lanceres senere i år.

Der er i skrivende stund ikke nogle yderligere detaljer om, hvornår OnePlus afholder deres event mere præcist.

MereMobil.dk dækker Mobile World Congress 2019, samt de forskellige lanceringsevents, der altså finder sted i weekenden inden.

Mere til historien

OnePlus lancerede i december en særlig McLaren Edition af deres OnePlus 6T. Denne kom med hele 10 GB RAM og en særlig McLaren-farve. Du kan se meget mere om denne specielle variant af OnePlus 6T i vores første kig.

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram