HTC U12 Life er mobilen der ikke splintrer

VIDEO: Skærmen og bagsiden splintrer ikke, fordi du taber mobilen. HTC U12 Life er en prisvenlig smartphone, men med fornuftig hardware.

Ingen panik hvis du taber HTC U12 Life

De fleste nye smartphones er designet i glas. Selvom der anvendes brudstærkt glas, som det velkendte Gorilla Glass, så er det stadigvæk bare glas.

Gennem årerne er hærdede glastyper forbedret markant, men rigtigt mange smartphoneejere har alligevel oplevelsen af, at stå med splintret glas mellem hænderne efter et tab.

HTC U12 Life, der netop er landet i butikkerne, har ikke glas på for- og bagside. I stedet er anvendt akrylglas – bedre kendt som plexiglas. Plexiglas er i mange tilfælde særdeles holdbart, men har den ulempe, at det ridses lettere end hærdet glas.

Gevinsten er, at du ikke behøver gå i panik hvis telefonen falder ud af lommen eller tager en tur ned fra sofabordet. Du kan sove roligere og du behøver ikke bekymre dig om dyre glasudskiftninger.

Billig – men moderne

HTC 12 Life

HTC U12 Life (Foto: MereMobil.dk)

HTC U12 Life har, trods den forholdsvis lave pris, en masse topmoderne teknologi i sig. Eksempelvis Bluetooth 5, NFC, USB Type-C samt et dual-kamera på bagsiden.

U12 Life kører på en Qualcomm Snapdragon 636 processor. Denne processorserie har en rigtig god balance mellem ydelse og strømforbrug.

Batteriet på U12 Life er 1.000 mAh større end på forgængeren HTC U11 Life. I foråret anmeldte jeg U11 Life til topkarakter.

Det store batteri på 3.600 mAh burde være en grundsten i forhold til fornuftige præstationer i batteritid. Telefonen understøtter hurtigopladning, men det er kun en standardoplader, at du finder i salgspakken.

HTC U12 Life kører Android 8.1 (sikkerhedsniveau august 2018 p.t.) med HTC Sense brugerfladen. I forhold til U11 Life skal du lægge mærke til, at HTC har lagt deres egen brugerflade hen over Android, og at U12 Life således ikke er en Android One telefon.

Du skal lige nu slippe omkring 2.400 kroner for HTC U12 Life, der deler mange specifikationer med Nokia 7.1, som har en lidt højere pris. Nokia 7.1 kommer til salg i november.

Specifikationer: HTC U12 Life

– Processor: Qualcomm Snapdragon 636-processor
– RAM: 4 GB RAM
– Hukommelse: 64 GB intern lagerplads
– Plads til microSD-kort: Ja
– Skærm: 6.0” Full HD+ skærm (2.160 x 1.080 pixels, 18:9 format)
– Primær kamera: 16 megapixels + 5 megapixels (dual-kamera)
– Frontkamera: 13 megapixels f/2.0
– Forbindelser: Bluetooth 5.0 / GPS, Glonass / NFC
– Batteri: 3.600 mAh (med hurtigopladning)
– Trådløs opladning: Nej
– Mål: 158.5 x 75.4 x 8.3 mm.
– Vægt: 175 gram
– 3,5 mm jackstik: Ja
– Fingeraftrykslæser (bagsiden)
– Dual-SIM mulighed: Ja
– Styresystem: Android 8.1 Oreo

Mere til historien

Frontkameraet kan optage video i 1080p Full HD-opløsning. Den maksimale opløsning for hovedkameraet er 4K.

Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE vs. Galaxy S23

VIDEO: Her får du svaret på, om Galaxy S23 FE er værd at købe. Se testen af S23 FE i denne video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram