HTC U12 Life er mobilen der ikke splintrer

0

VIDEO: Skærmen og bagsiden splintrer ikke, fordi du taber mobilen. HTC U12 Life er en prisvenlig smartphone, men med fornuftig hardware.

Ingen panik hvis du taber HTC U12 Life

De fleste nye smartphones er designet i glas. Selvom der anvendes brudstærkt glas, som det velkendte Gorilla Glass, så er det stadigvæk bare glas.

Gennem årerne er hærdede glastyper forbedret markant, men rigtigt mange smartphoneejere har alligevel oplevelsen af, at stå med splintret glas mellem hænderne efter et tab.

HTC U12 Life, der netop er landet i butikkerne, har ikke glas på for- og bagside. I stedet er anvendt akrylglas – bedre kendt som plexiglas. Plexiglas er i mange tilfælde særdeles holdbart, men har den ulempe, at det ridses lettere end hærdet glas.

Gevinsten er, at du ikke behøver gå i panik hvis telefonen falder ud af lommen eller tager en tur ned fra sofabordet. Du kan sove roligere og du behøver ikke bekymre dig om dyre glasudskiftninger.

Billig – men moderne

HTC 12 Life
HTC U12 Life (Foto: MereMobil.dk)

HTC U12 Life har, trods den forholdsvis lave pris, en masse topmoderne teknologi i sig. Eksempelvis Bluetooth 5, NFC, USB Type-C samt et dual-kamera på bagsiden.

U12 Life kører på en Qualcomm Snapdragon 636 processor. Denne processorserie har en rigtig god balance mellem ydelse og strømforbrug.

Batteriet på U12 Life er 1.000 mAh større end på forgængeren HTC U11 Life. I foråret anmeldte jeg U11 Life til topkarakter.

Det store batteri på 3.600 mAh burde være en grundsten i forhold til fornuftige præstationer i batteritid. Telefonen understøtter hurtigopladning, men det er kun en standardoplader, at du finder i salgspakken.

HTC U12 Life kører Android 8.1 (sikkerhedsniveau august 2018 p.t.) med HTC Sense brugerfladen. I forhold til U11 Life skal du lægge mærke til, at HTC har lagt deres egen brugerflade hen over Android, og at U12 Life således ikke er en Android One telefon.

Du skal lige nu slippe omkring 2.400 kroner for HTC U12 Life, der deler mange specifikationer med Nokia 7.1, som har en lidt højere pris. Nokia 7.1 kommer til salg i november.

Specifikationer: HTC U12 Life

– Processor: Qualcomm Snapdragon 636-processor
– RAM: 4 GB RAM
– Hukommelse: 64 GB intern lagerplads
– Plads til microSD-kort: Ja
– Skærm: 6.0” Full HD+ skærm (2.160 x 1.080 pixels, 18:9 format)
– Primær kamera: 16 megapixels + 5 megapixels (dual-kamera)
– Frontkamera: 13 megapixels f/2.0
– Forbindelser: Bluetooth 5.0 / GPS, Glonass / NFC
– Batteri: 3.600 mAh (med hurtigopladning)
– Trådløs opladning: Nej
– Mål: 158.5 x 75.4 x 8.3 mm.
– Vægt: 175 gram
– 3,5 mm jackstik: Ja
– Fingeraftrykslæser (bagsiden)
– Dual-SIM mulighed: Ja
– Styresystem: Android 8.1 Oreo

Mere til historien

Frontkameraet kan optage video i 1080p Full HD-opløsning. Den maksimale opløsning for hovedkameraet er 4K.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer